2013-02-13 20:17:03
Φωτογραφία για Οι πιο συχνές ανδρικές δικαιολογίες για αποχή από το κρεβάτι!
Από μια πρόσφατη έρευνα που διοργανώθηκε από αμερικανική ιατρική ιστοσελίδα σε 2000 άνδρες ανακαλύψαμε τις πιο κοινές δικαιολογίες που επικαλούνται οι σύντροφοί μας για να απέχουν από το κρεβάτι μας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η συχνότερη αιτία που αναφέρουν οι άνδρες όλων των ηλικιών είναι η κούραση από την εργασία της μέρας... Προφανώς ο ανδρικός πληθυσμός δεν έχει και τόσο μεγάλη φαντασία!

Η έρευνα έγινε σε συνδυασμό με ένα διαφημιστικό σποτάκι που δίνει συμβουλές σε άνδρες με στυτικά προβλήματα. Σε ένα ποσοστό 17% οι ερωτώμενοι απάντησαν πως μετά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, δεν είναι σε θέση να ερεθιστούν και να αποδώσουν στο κρεβάτι.

Το 50% αντίθετα παραδέχεται πως επέρχεται σε "πτώση" από τα πρώτα πέντε λεπτά των προκαταρκτικών ενώ το 25% αναφέρει πως πλέον δεν επιδίδεται καθόλου σε σεξουαλικές σχέσεις!

Όσον αφορά τις δικαιολογίες που εφευρίσκουν προς τις συντρόφους τους για να αποφύγουν την επαφή, στην πρώτη θέση είναι η κουραστική μέρα στην εργασία τους, ακολουθούμενη αμέσως μετά από το ανεκδιήγητο "αγάπη μου πρέπει να πάω βόλτα το σκύλο" και το ακόμα χειρότερο πως πρέπει πρώτα να τελειώσει το παιχνίδι στο κομπιούτερ!

 

http://www.radar.gr/
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ