2013-02-13 20:18:08
Φωτογραφία για Η κρυφή ατζέντα για την κινεζοποίηση της κοινωνίας!
Γράφει ο Μάγια

Το τρομοκρατικού τύπου χτύπημα του ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών, με την απύθμενης κυνικότητας, θρασύτητας και μοχθηρίας δήλωσή του, ότι παραμένει υψηλός ο κατώτατος μισθός, αποκαλύπτει και στους πλέον δύσπιστους, πως οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους δεν ορρωδούν προ ουδενός!

Ο Γ. Μέργος, μπορεί να έχει στο νου του μια οικονομία άκρως …ανταγωνιστική, με τους εργαζόμενους να λιμοκτονούν, αλλά δεν είναι βλάκας, όπως σκοπίμως τον εμφάνισαν τα ντόπερμαν της μνημονιακής-καθεστωτικής προπαγάνδας.

Ο ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών προανήγγειλε κάτι που αποτελεί κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και είναι απόρροια της βάρβαρης και αδιέξοδης πολιτικής του μνημονίου. Είτε βρισκόταν σε «διατεταγμένη υπηρεσία», είτε αυτοβούλως διέρρευσε τα εφιαλτικά σχέδια για την κινεζοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας, η ουσία δεν αλλάζει.

Άλλωστε, μόλις την περασμένη εβδομάδα η Λούκα Κατσέλη, είχε καλέσει δημοσίως τον πρωθυπουργό και τους Βενιζέλο, Κουβέλη και Στουρνάρα, «να αντιληφθούν, πως με τις επιλογές τους η κρίση όχι μόνο δεν έχει ξεπεραστεί αλλά είναι μπροστά μας».

Πάντως, όσο κι αν διαψεύδουν οι υπουργοί τη δήλωση του τροπλοθεσίτη συνεργάτη τους, ο δρόμος για την περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού, εν όψει και της άφιξης της τρόικας, άνοιξε!...

ΥΓ. Α, ο Κουβέλης, διαφωνεί καθέτως, πλην όμως στηρίζει την κυβέρνηση… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ