2013-02-14 05:25:04
Φωτογραφία για Παγιδεύτηκε σε αυτοκίνητο που έτρεχε με 200 χλμ χωρίς φρένα!
Ένας άντρας από τη Γαλλία αναγκάστηκε να οδηγεί για σχεδόν μία ώρα με 200 χιλιόμετρα την ώρα, φτάνοντας από τη Γαλλία μέχρι το Βέλγιο καθώς το αυτοκίνητό του κόλλησε στη συγκεκριμένη ταχύτητα και, σαν να μην έφτανε αυτό, τα φρένα του χάλασαν!

Ο λόγος για τον Φρανκ Λεκέρφ, ο οποίος οδηγούσε προς ένα σουπερμάρκετ στη Βόρεια Γαλλία, όταν το Renault Laguna του «σφήνωσε» στα 200 χιλιόμετρα την ώρα και χάλασαν τα φρένα του, με αποτέλεσμα ο πανικοβλημένος οδηγός να μην έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει να οδηγάει μέχρι να του τελειώσει η βενζίνη!

Ο 36χρονος άντρας βρισκόταν σε ένα διπλό αυτοκινητόδρομο όταν το αυτοκίνητό του αρχικά σφήνωσε στα 96 χιλιόμετρα την ώρα. Κάθε φορά που ο οδηγός προσπαθούσε να φρενάρει, το αυτοκίνητο επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να φτάσει να τρέχει με 200 χιλιόμετρα την ώρα χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο Λεκέρφ κατόρθωσε να πάρει τηλέφωνο την άμεση δράση, η οποία αμέσως έστειλε μια συνοδεία αστυνομικών αυτοκινήτων προς το μέρος του. Κατανοώντας πως δεν υπήρχε άλλη λύση από το να συνεχίσει να οδηγάει, οι αστυνομικοί συνόδευσαν τον 36χρονο σε μια «κούρσα» 200 χιλιομέτρων την ώρα, μέχρι που το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του άδειασε και ο οδηγός έριξε το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χαντάκι στην πόλη Alvaringem του Βελγίου!


Ο Γάλλος κατέθεσε μήνυση εναντίον της Renault, καθώς το ίδιο περιστατικό του είχε συμβεί στο παρελθόν, ωστόσο είχε πάει το αυτοκίνητό του σε συνεργείο και τον είχαν διαβεβαιώσει πως το πρόβλημα είχε λυθεί.

«Είδα τη ζωή μου να περνάει μπροστά από τα μάτια μου» δήλωσε ο συγκλονισμένος οδηγός. «Ήθελα απλά να σταματήσω». Ο Λεκέρφ ευτυχώς δεν τραυμάτισε κανέναν, ούτε τραυματίστηκε ο ίδιος, ωστόσο υπέστη δύο επιληπτικά επεισόδια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ