2013-02-14 11:15:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Λουκέτο στο υποκατάστημα της Αγροτικής στην Tριών Ναυάρχων - Χιλιάδες συναλλασσόμενοι ψάχνουν Τράπεζα
Τέλος από χθες Τετάρτη και μετά από χρόνια, η λειτουργία του Υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τριών Ναυάρχων. Όπως και επισήμως ανακοινώθηκε οι Υπηρεσίες του μεταφέρονται και ουσιαστικά συγχωνεύονται με εκείνες του Υποκαταστήματος της οδού Γούναρη 61

Έτσι, χωρίς τραπεζικό υποκατάστημα μένει μεγάλο τμήμα της πόλης, αφού ως γνωστόν εδώ και πολύ καιρό έχει διακόψει τη λειτουργία του και έχει μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα της Ακτής Δυμαίων, το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου.

Ήδη, εκατοντάδες συμπολίτες αδυνατούν να κάνουν τις συναλλαγές τους και συνωστίζονται σε άλλα υποκαταστήματα των δύο Τραπεζών, που ήδη υποδέχονται καθημερινά πολλούς συναλλασσόμενους.

Να σημειωθεί οτι το πλησιέστερο κατάστημα Τραπέζης για όσους συναλλάσσονταν μέχρι σήμερα στα δύο υποκαταστήματα που έκλεισαν, είναι εκείνο της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Γούναρη, ή της Alpha Bank στα Υψηλά Αλώνια.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ