2013-02-14 13:31:03
Φωτογραφία για Hλεία: «Βουλιάζουν» δρόμοι και σπίτια στη Φρίξα!
Ανησυχητικά εξελίσσεται η κατάσταση στο χωριό της Φρίξας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις αλλά και καθίζηση σε αγροτικούς δρόμους, καθιστώντας τους άβατους.

Μικρές λίμνες και λασπωμένες πέτρες συνθέτουν την εικόνα πλέον στην περιοχή. Παράλληλα, εχει προκληθεί σοβαρό ρήγμα στο έδαφος του οικιστικού ιστού, απότοκος του οποίου ήταν να σπάσουν πλάκες έξω από οικία.

Μετά την απότομη κλίση του στύλου της ΔΕΗ, εκφράζονται φόβοι ότι μπορούν να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα, για αυτό και απομονώθηκαν ορισμένες επίφοβες γραμμές ηλεκτροδότησης, για να μη συμβεί ξανά μπλακ άουτ.

Η σοβαρότητα της κατάστασης στη Φρίξα οδήγησε στη σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου στο δημαρχείο Κρεστένων χθες το μεσημέρι, με την παρουσία του κ.Αναγνωστόπουλου, εκπροσώπου της Πολιτικής Προστασίας, και του κ.Μπούλιαρη, προϊστάμενου μελετών Τ.Ε. Π.Ε. Ηλείας, όπου έγινε εκτίμηση της κατάστασης και προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων.

Οσον αφορά τον δρόμο κοντά στο Λογγό, η κατάσταση παραμένει ίδια, καθώς ο δρόμος παραμένει στενός για να περάσει απορριμματοφόρο ή φορτηγό, και οριακά περνούν Ι.Χ. οχήματα.

Οι άνθρωποι του δήμου αναμένουν στο... ακουστικό για την οριστικοποίηση συνάντησης με το υπουργείο Υποδομών τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ενημερωθεί η επίσημη Πολιτεία για τις καταστροφές στην περιοχή.

patrisnews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ