2013-02-14 13:33:06
Φωτογραφία για Ηλεία: Τα χαστούκια σε μαθήτρια σχολείου, έφεραν καταγγελία για αποπλάνηση!
Η 13χρονη μαθήτρια, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, μαζί με την μητέρα της και κατήγγειλε έναν 30χρονο για αποπλάνηση Την εκούσια αποπλάνησή της από έναν 30χρονο, κατήγγειλε μια 13χρονη μαζί με τη μητέρα στις αστυνομικές αρχές. Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες (13-02-2013) στην αστυνομία και συνέβη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας πριν 3 περίπου μήνες.

Η 13χρονη φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον 30χρονο με τη θέλησή της, ωστόσο την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 30χρονος περίμενε το ανήλικο κορίτσι να τελειώσει από το σχολείο και μόλις την είδε, αφού είχαν λεκτική αντιπαράθεση, φέρεται να την έβρισε και να την χαστούκισε!

Αυτή του η συμπεριφορά, ώθησε την 13χρονη να ενημερώσει τη μητέρα της για το τι είχε συμβεί και κατέφυγαν στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλουν τα γεγονότα, αφού παρότι η 13χρονη φέρεται να ήρθε σε επαφή μαζί του με τη θέλησή της, το γεγονός ότι είναι ανήλικη αλλά και το προ ημερών «επεισόδιο» επιβάλλουν να πάρει το θέμα την «οδό» της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η καταγγελία εξετάζεται με προσοχή και διακριτικότητα από τις αστυνομικές αρχές, λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για ανήλικη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ