2013-02-14 13:33:48
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!
Μήνυμα για άμεση... διαγραφή του τελικού Κυπέλλου και προσήλωση στο παιχνίδι με τη Χίμκι έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Μόσχα.

Ημέρα ντροπής χαρακτήρισε τον τελικό του Κυπέλλου στο Ελληνικό κι όσα έγιναν εκεί ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης και κατά συνέπεια όσο ταχύτερα ξεχαστεί ό,τι συνέβη εκεί από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, τόσο πιο συγκεντρωμένοι θα μπουν στο κρίσιμο ματς της Παρασκευής με τη Χίμκι στη Μόσχα για το Top 16 της Ευρωλίγκας.

«Ήταν μια μέρα ντροπής για το ελληνικό μπάσκετ και συμφωνούμε όλοι νομίζω. Εμάς η δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ και με όλα αυτά που έγιναν την Κυριακή δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο 22χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε πίσω, τόσο καλύτερα. Πρέπει να ανέβουμε ψυχολογικά και να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας σβήνοντας από τον σκληρό μας αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην Μόσχα και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και κρίσιμο για εμάς. Μακάρι όπως και στο Τελ Αβίβ να μας βγει η πίεση σε καλό και να πάρουμε τη νίκη».


Αναφερόμενος στις δυσκολίες της αποστολής της ομάδας του, ο «Παπ» είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Η αναμέτρηση διεξάγεται νωρίς το απόγευμα και όπως έχουμε ενημερωθεί μιας και το παιχνίδι είναι νωρίς, είναι κάπως παράξενο με τις μετακινήσεις και την κίνηση στους δρόμους, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Η Χίμκι είναι μια ομάδα που παίζει οργανωμένο μπάσκετ, ομάδα του προπονητή θα έλεγα. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε άμυνα πάνω από όλα. Η Χίμκι μετακινεί σωστά τη μπάλα στην επίθεση οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και μέσω της άμυνας μας να καταφέρουμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ