2013-02-14 15:50:02
Φωτογραφία για «Έχω μάθει στην φτώχεια. Μια στις τόσες θα φάω και τον σολομό μου», δηλώνει Ελληνίδα σταρ των 80s
Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με την οικονομική της κατάσταση ήταν η Καίτη Φίνου σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Με έχει πιάσει ένα παράπονο γιατί διαβάζω για παράδειγμα ότι ο τάδε ηθοποιός -που ξέρω πολύ καλά ότι έβγαλε πολλά χρήματα- δεν έχει να φάει, δεν έχει να ζήσει! Δηλαδή όταν έβγαζαν κάτι παρόμοιο για εμένα -εγώ ποτέ δεν είπα για τις δυσκολίες μου απλώς με έβλεπαν κάποιοι να πουλάω κοσμήματα και το μετέφεραν- λαΐκιζα, αλλά εκείνοι όχι; Αλλά ξέχασα, τώρα είναι το απόλυτο trend. Η διαφορά, όμως, για εμένα είναι ότι εγώ τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Αν όλοι αυτοί το βρίσκουν μαρτύριο να κόψουν πέντε ρούχα για τρεις εμφανίσεις τους, εγώ τα έχω μάθει αυτά από το 2000. Έχω μάθει δηλαδή να ζω για εμένα και λέω και δόξα τω Θεώ που έχω ένα σπίτι και εξασφαλίζω άνετα το φαγητό μου, και μια στις τόσες θα φάω και τον σολομό μου». Αυτό δήλωσε η Καίτη Φίνου στην εφημερίδα News.


Προσθέτοντας πως «Δόξα τω Θεώ στη φτώχεια έχω μάθει, γι' αυτό ίσως δεν με έχει αγγίξει ακόμα και η κρίση. Γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια που έμαθα να ζω όπως πριν το 1998».

Άλλωστε όπως τονίζει «Έζησα μόνη μου πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα χωρίς αυτή τη δουλειά που αγαπώ, γιατί γενικότερα πάντα εργαζόμουν και έξω από αυτήν. Πουλούσα βιβλία, έφτιαχνα ασημένια κοσμήματα. Δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Δεν σπούδασα και μετά το Γυμνάσιο πήγα κατευθείαν στη Δραματική Σχολή. Ήμουν κάπως μετέωρη, αλλά έπρεπε να κάνω διάφορα πράγματα για να αντεπεξέλθω».

Αυτή την στιγμή η δημοφιλής πρωταγωνίστρια των 80s κάνει κάθε μεσημέρι ραδιοφωνική εκπομπή, έχει κλείσει να εμφανιστεί το καλοκαίρι σε μια επιθεώρηση στην Κύπρο και λαμβάνει και τηλεοπτικά δικαιώματα από τις ταινίες της που έχουν γίνει και πάλι δημοφιλείς.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ