2013-02-14 17:33:03
Φωτογραφία για Διαμαρτυρία ΤΕΙ Χαλκίδας για το σχέδιο Αθηνά
Σκοπος της συγκεντρωσης εξω απο την βουλη και γενικα σκοπος των κινητοποιησεων μας ειναι να διαμαρτυρηθουμε για το σχεδιο ‘’Αθηνα’’ το... οποιο αναφερει οτι το τμημα ηλεκτρολογιας του τει Χαλκιδας θα μεταφερθει και θα συγχωνευθει με το αντιστοιχο τμημα του ΤΕΙ Λαμιας με αποτελεσμα την αδικαιολογητη μετακομιση χιλιαδων φοιτητων πολυ πιο μακρια απο την Αθηνα (214 χιλιομετρα) στα μεσα των σπουδων τους σε μια σχολη οπου ο βαθμος εισαγωγης φοιτητων του αντιστοιχου τμηματος ειναι πολυ χαμηλοτερος απο αυτον της Χαλκιδας.

Παραλληλα το τμημα διοικησης επιχειρησεων θα μεταφερθει και θα συγχωνευθει με το τμημα διοικησης συστηματων εφοδιασμου που βρισκεται στη θηβα γεγονος το οποιο γεναει ασαφιες ως προς το πτυχιο μας και τα επαγγελματικα του δικαιωματα καθως προκειται για τμημα logistics τομεας που δεν εχει σχεση με το αντικειμενο των σπουδων μας και υποβαθμιζει το πτυχιο μας. Επισης αξιζει να σημειωθει οτι οσον αφορα την Θηβα δεν υπαρχει καν υποδομη ωστε να δεχθει 3000 φοιτητες της διοικησης επιχειρησεων καθως το τμημα της Θηβας διαθετει μολις 3 αιθουσες εργαστηριων και δεν διαθετει εστια για πολλα παιδια που δεν εχουν την οικονομικη ανεση να ενοικιασουν σπιτι η που ερχονται απο αλλες περιοχες της χωρας εκτος Αθηνας
. Επισης θα θελαμε να κανουμε μια παρατηρηση. Το σχεδιο "Αθηνα" εχει μεσα σε ολους τους υποτιθεμενους στοχους του και την μειωση του κοστους αλλα και των δαπανων οπως και την καταργηση "ξεμπαρκων" τμηματων . Η Θηβα εχει μονο αυτο το τμημα το οποιο ειναι παραρτημα του τει χαλκιδας και οι εγκαταστασεις του ειναι ενοικιαζομενες,ενω οι εγκαταστασεις στην Χαλκιδα ειναι ιδιοκτητες! Περα απ το οτι δεν ειναι λογικο να αποροφησει ενα παραρτημα την εδρα η οποια εχει πανω απο 2500 σπουδαστες.. Για ποια μειωση κοστους μιλαμε εαν χρειαστουν και αλλα χρηματα προκειμενου να ενοικιαστουν και αλλοι χωροι ωστε να χωρεσουμε στην Θηβα; Γιατι πρακτικα δεν χωραμε αφου οι εγκαταστάσεις ειναι οι προαναφερομενες.

Θα σας παρακαλουσα να δημοσιευσετε τις φωτογραφιες μας για να στηριξετε την προσπαθεια μας...

Με εκτιμηση Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ