2013-02-14 19:29:13
Φωτογραφία για LEVANTE UD - OLYMPIACOS FC 0-0
Σε σχήμα με επιθετικούς προσανατολισμούς κατέληξε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ στο ευρωπάικό του ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στην Λεβάντε.

Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας εμπιστεύθηκε φανέλα βασικού στους Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Τζαμέλ Αμπντούν και Ράφικ Τζιμπούρ, οι οποίοι προβλέπεται να ηγηθούν στην επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Μπάλας Μέγιερι, ενώ την αμυντική τετράδα απαρτίζουν οι Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας.

Ο Φρανσουά Μοντέστο είναι ο μοναδικός κόφτης, με τους Φέισα και Μασάντο σε δημιουργικό ρόλο, με τους Βλαχοδήμο, Αμπντούν στις πτέρυγες και τον Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Λεβάντε είναι η εξής: Μέγιερι, Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέβας, Φέισα, Μοδέστο, Μασάντο, Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Τζιμπούρ.


Με τις γούρικες ολόλευκες εμφανίσεις θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λεβάντε το βράδυ της Πέμπτης (20.00) . Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνονται τη μάχη της πρόκρισης απένατι στην ισπανική ομάδα για τη φάση των «32» του Europa League.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Ολυμπιακός φορώντας τις ολόλευκες εμφανίσις είχε να επιδείξει πέρυσι τρία τεράστια «διπλά» στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που είχαν αγωνιστεί και μάλιστα με το ίδιο σκορ! (0-1)

Η αρχή είχε γίνει στο «Βελοντρόμ στις 23 Νοεμβρίου του 2011, όταν είχε φύγει θριαμβευτές από την Μασσαλία χάρη σε γκολάρα του Γιάννη Φετφατζίδη στο 83'.

Ακολούθησε το «διπλό» επί της Ρουμπίν Καζάν στην παγωμένη Μόσχα, (σ.σ. και μάλιστα σε ματς, που κατά ...διαβολική σύμπτωση είχε διεξαχθεί ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου), όπου ο Ολυμπιακός με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στο 74' είχε επικρατήσιε 1-0 της ρσικης ομάδας θέτοντας τις βάσεις για την πρόκρισή του στους «16» του Europa League! Μια πρόκριση, που επισφραγίστηκε στον «Ναό» επίσης με νίκη 1-0 χάρη σε γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ στο 13'  Κάτι, όπου όλοι μας ευχόμαστε να επαναληφθεί έναν ακριβώς χρόνο αργότερα, αλλά αυτή τη φορά επί ισπανικού εδάφους. 

Ακολούθησε η εκτός έδραςνίκη επί της Μέταλιστ στιος 8 Μαρτίου του 2012 (0-1), πάλι με σκόρερ τον Νταβίντ Φουστέρ στο 60', η οποία όμως ... αποδείχθηκε άνευ ουσίας, λόγω της εντός έδρα ήττας με 1-2 από τους Ουκρανούς στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη.

Επίσης, θα λείπει από την εμφάνιση και η διαφήμιση «Πάμε Στοίχημα», αφού στην Ισπανία απαγορεύεται η προβολή στοιχηματικών εταιριών στις φανέλες.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ