2013-02-14 19:28:14
Φωτογραφία για ΣΑΒΒΙΔΗΣ : «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ
Ο Ηλίας Σαββίδης μίλησε στο "Γαύρο" για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για την φάση των «32» του Europa League και ανέφερε ότι το… κλειδί των ερυθρόλευκων θα είναι ο επαναληπτικός στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ο Ολυμπιακός με τον ερχομό του Μίτσελ φαίνεται ότι αλλάζει και θέλει να γίνει μία διαφορετική ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα. Είδαμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, που επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή, πρέσαρε ψηλά και δεν άφησε στον αντίπαλο περιθώρια να κάνει κάποιο γκολ. Από εκεί και πέρα, το σημερινό παιχνίδι με τη Λεβάντε για το Europa League, είναι πολύ δύσκολο.

Εχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι η Λεβάντε αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα -το κορυφαίο μαζί με το αγγλικό- και παίζει κάθε αγωνιστική ντέρμπι. Είναι σε υπερένταση δηλαδή και έχει πολύ καλό ρυθμό. Αυτό δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάει κανείς ότι μπορεί να μην είναι μεγαθήριο η Λεβάντε, αλλά είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και πάνω απ’ όλα ισπανική.


Γι’ αυτό είναι δύσκολο το ματς σήμερα και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί αρκετά. Βέβαια, το θετικό είναι ότι ο Μίτσελ που έχει δουλέψει χρόνια στη χώρα του, γνωρίζει καλά τον τρόπο παιχνιδιού της και πού να τη χτυπήσει. Το θέμα όμως είναι ότι ο Μίτσελ δεν παίζει μπάλα. Ο Ολυμπιακός φυσικά και είναι πιο έμπειρη ομάδα από τη Λεβάντε όπως είπαν και οι ποδοσφαιριστές της σε δηλώσεις τους, αλλά αυτό για μένα δεν λέει τίποτα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και το έχει αποδείξει αυτό. Τόσα χρόνια λέγαμε να έρθει το πρώτο «διπλό» στην Ευρώπη.

Αυτό ήρθε και βλέπουμε πλέον ότι από τότε ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται διαφορετικός στα εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα μπορεί να τα κερδίσει κιόλας αν είναι σοβαρός και παίξει έτσι όπως πρέπει και χρειάζεται. Το «κλειδί» για μένα, βέβαια, είναι το δεύτερο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Επίσης, θεωρώ ότι οι πιθανότητες για πρόκριση είναι 50-50 και για τις δυο ομάδες. Μπορεί ο Ολυμπιακός όμως να κάνει κάτι καλό και να προχωρήσει ακόμα πιο ψηλά στη διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LEVANTE UD - OLYMPIACOS FC 0-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LEVANTE UD - OLYMPIACOS FC 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ