2013-02-14 21:00:11
Φωτογραφία για Κρήτη: 19χρονος συλλέκτης... κλεμμένων μηχανών
Συνολικά σχηματίστηκαν εννιά υποθέσεις κλοπών μοτοσικλετών, ενώ σχηματίστηκε ακόμη μία δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος όπως αναφέρει το cretalive.gr

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου στον 19χρονο, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 19χρονος είχε διαπράξει συνολικά εννιά κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, από διάφορες περιοχές της πόλης του Ηρακλείου, σε βάρος ισάριθμων ανδρών ηλικίας από 21 έως 49 ετών. Οι εν λόγω μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν και στη συνέχεια αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, διότι ύστερα από εκτεταμένες έρευνες βρέθηκαν στην κατοχή του, δύο από τις προαναφερόμενες δίκυκλες μοτοσικλέτες, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από περιοχή του Ηράκλειου, από τον 19χρονο συλληφθέντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
πηγή
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ