2013-02-14 21:00:10
Φωτογραφία για ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ Μικρά μυστικά για να διατηρείστε σε φόρμα!
Τα όμορφα σμιλεμένα σώματα πάντα κεντρίζουν τα μάτια... ιδιαίτερα τα μάτια των αντρών... το σφριγηλό σώμα είναι το ίδιο σημαντικό όπως το όμορφο πρόσωπο!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσει κάποιος το ιδανικό σώμα, αλλά και να το διατηρήσει σφριγηλό είναι μέσω συστηματικής άσκησης.

Την άσκηση βοηθά το μασάζ. Κυκλικές κινήσεις σε σημεία που συγκεντρώνεται περισσότερο λίπος, βοηθούν τα μέγιστα.

Το πρόσωπο μας δεν είναι το μόνο μέρος του σώματος που προδίδει την ηλικία μας, αφού η έλλειψη σφριγηλότητας στα πόδια, στα μπράτσα ή γενικά στο σώμα είναι ένας τρόπος να αποκαλύπτεται Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει την ικανότητα του να παράγει σημαντικά παράγοντα που χρειάζεται το δέρμα να παραμείνει νεανικό, για παράδειγμα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο αποτελεσματικές συμβουλές για το πιο τέλειο κορμί!

Να πίνετε μπόλικο νερό ...

Καθημερινά πρέπει να πίνουμε 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να διατηρήσουμε τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος μας.

Το σώμα μας αποτελείται από 60% νερό, για αυτό είναι λογικό να πρέπει να αναπληρώνουμε τα αποθέματα υγρασίας. Το νερό επίσης αποβάλλει τοξίνες από το σύστημα μας, χαρίζοντας μια υγιές όψη και αίσθηση.

Τρώτε ένα κουταλάκι μέλι ημερησίως μαζί με λίγη σκόνη κανέλας ή γαρύφαλλου. Βοηθάει κατά πολύ στην αποτοξίνωση!

Το μέλι καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προωθεί την επούλωση των κυττάρων στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Αυξάνει την υγρασία του δέρματος, δίνοντας υγρασία, ελαστικότητα και λεία όψη στο δέρμα.

Είναι πλούσιο σε Βιταμίνες Α, Β1, Β 2, Γ και Ε , ότι χρειάζεται το δέρμα για αναζωογόνηση και ανάπλαση.

Το καρύδι προσφέρει απίστευτα ωφελήματα για το δέρμα και το σώμα, όταν απλώνεται στο δέρμα ή ακόμη και όταν το τρως. Εντατικά και χαρίζει ελαστικότητα.

Τέλος κάντε απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα ...

Φανταστείτε ένα φυτό που δεν έχει ποτιστεί εδώ και μέρες και όταν τελικά το ποτίσετε, το νερό μένει στην επιφάνεια και δεν απορροφάτε.

Το ίδιο συμβαίνει στο σώμα μας αν δεν κάνουμε συχνή απολέπιση. Η απολέπιση χρειάζεται για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα μας.

Αν αυτή η διαδικασία δεν γίνεται το δέρμα μας δεν ανανεώνεται στο σωστό ρυθμό για να απορροφήσει οτιδήποτε βάλουμε στο δέρμα μας, είτε είναι στο σώμα ή στο πρόσωπο μας.

Όταν λοιπόν κάνετε συχνή απολέπιση τα αποτελέσματα που θα δείτε για οτιδήποτε σας απασχολεί, είναι ακόμη πιο καλά και πιο γρήγορα.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ