2013-02-14 21:36:07
Φωτογραφία για ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Τα τέσσερα λάθη που κάνουμε κατά την εκγύμνασή μας
Αποτελεί τον πιο κοινό τρόπο γυμναστικής, τον οποίο προτιμούν εξίσου γυναίκες και άνδρες, προκειμένου να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο κορμί.

Εμείς ανακαλύψαμε τα τέσσερα λάθη, που συνηθίζουμε να κάνουμε όταν τρέχουμε στο διάδρομο και σας τα παραθέτουμε για να τα αποφύγετε και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Τα λάθη αυτά κυρίως πράττουμε όταν είμαστε στο σπίτι, όπου δεν έχουμε τις υποδείξεις του γυμναστή.

- Κοιτάμε κάτω, με αποτέλεσμα η στάση του σώματός μας να μην ίσια. Πρέπει να κοιτάμε πάντα ευθεία.

- Κρατάμε τα χερούλια και με αυτό τον τρόπο σαμποτάρουμε τα αποτελέσματα της άσκησης. Πρέπει να ρυθμίζουμε την κλίση στο διάδρομο στο 1-5% αν είμαστε αρχάριοι ή στο 10% αν γυμναζόμαστε καιρό και θέλουμε να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

- Ακολουθούμε το ίδιο πρόγραμμα κι έτσι συνηθίζουμε το κορμί μας σε ένα ρυθμό με αποτέλεσμα να καίμε λιγότερες θερμίδες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι μετά τα πρώτα πέντε λεπτά να αυξομειώνεται την ένταση ανά διαστήματα.

- Φοράμε τα λάθος αθλητικά παπούτσια. Δεν πρέπει να τα επιλέγουμε με βάση το χρώμα και το σχέδιο, αλλά με βάση τον ανατομικό σχεδιασμό. Τα ιδανικά είναι φυσικά εκείνα που απευθύνονται σε όσους κάνουν τρέξιμο, μιας και απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν τα πέλματα και τους τένοντες.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ