2013-02-14 22:51:11
Φωτογραφία για Tragic!
«Ντου στα Αποδυτήρια» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λεβάντε από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog.

Έχεις που έχεις τα χάλια σου και δεν βλέπεσαι, είναι και η διαιτησία κόντρα, βαράς και δυο δοκάρια, ε, όπως και να το κάνουμε κάτω από τέτοιες συγκυρίες πάλι καλά να λέει ο Ολυμπιακός που έφυγε μόνο με τρία γκολ από την Λεβάντε.

Θύμισε Euro

Κατ’ αρχήν ο Ολυμπιακός έκανε τραγική εμφάνιση. Κυρίως αμυντικά. Όπου ειδικά η αριστερή πλευρά έμπαζε όλη την ώρα. Ο Χολέμπας; Πηγή κινδύνων. Θύμισε τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στο Euro.

Πού να προλάβει ο Κοντρέρας;

Δεύτερον, όλοι ξέρουν ότι η Λεβάντε παίζει στην κόντρα. Είναι γρήγορη, δουλεύει με αυτοματισμούς και χτυπάει ακαριαία. Πού να ακολουθήσει τις φάσεις ο Κοντρέρας στα 35 του; Πιο σβέλτο στόπερ χρειαζόταν εκεί ο Ολυμπιακός. Έχασε τόσες φάσεις ο Χιλιανός.

Λάιτ το κέντρο

Πάμε στα χαφ. Όποτε ήθελε να βγει μπροστά η Λεβάντε, έβγαινε. Δεν υπήρχε, δηλαδή, αναχαίτιση από τα χαφ. Ήταν λάιτ στο κέντρο ο Ολυμπιακός. Αργός, χάνοντας τις μονομαχίες και δίχως έμπνευση. Παραγωγικά; Αλήθεια, μέχρι το 60’ είχε κάνει σουτ;

Μόνο όταν γίνανε οι αλλαγές προσπάθησε ο Ολυμπιακός να κάνει κάποιες φάσεις. Και πράγματι ένα γκολ στα δυο δοκάρια θα μπορούσε να το έχει βάλει. Εκεί, όμως, ήταν άτυχος.

Για μια μπαλιά

Όπως, βέβαια, θα έπρεπε να έχει μπει νωρίτερα ο φορμαρισμένος Μήτρογλου για να έχει κι άλλον παίκτη στην περιοχή ο Ολυμπιακός. Και, φυσικά, για να προκύψει έστω μια μπαλιά της προκοπής χρειαζόταν σαν αλλαγή ο Ιμπαγάσα. Άλλος δεν μπορούσε να βγάλει κάθετη. Ήταν φανερό.

Ακόμα και με δέκα

Ξεκινάμε, λοιπόν, από το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί που ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Ακόμα και με δέκα και κόντρα διαιτησία όφειλε να έχει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να παίξει πιο σωστό ποδόσφαιρο. Κι αν η Λεβάντε, που ούτως ή άλλως έδειξε πιο ομάδα στο γήπεδο, ήταν ακόμα πιο ποιοτική, τότε υπήρχαν χώροι ειδικά στο τελευταίο μισάωρο για να φτιάξει κι άλλες φάσεις στον Ολυμπιακό.

Κόβεις τα πόδια

Όσο για τον διαιτητή, τα έκανε θάλασσα κι αυτός με τις αποφάσεις του. Όταν, δηλαδή, δίνεις τέτοιο πέναλτι κι αποβολή, τότε του κόβεις τα πόδια του άλλου, και στην προκειμένη του Ολυμπιακού. Ήρθε μετά και το επόμενο πέναλτι, που πάντως ήταν πιο δύσκολη φάση από την πρώτη, έγινε το 2-0 και η Λεβάντε φούσκωσε από ψυχολογία.

Δεν μπήκε στο παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ήταν εκτός τόπου και χρόνου απόψε. Tragic. Ανέτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι εμφανίστηκε. Και δίχως η Λεβάντε να παίξει μεγάλη μπάλα πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα. Ακόμα, δηλαδή, κι όσο το σκορ ήταν 1-0 με τις δυο ομάδες να παίζουν έντεκα με έντεκα, ο Ολυμπιακός δεν είχε μπει στο παιχνίδι.

Με διαιτησία, δοκάρια

Ήρθε από πάνω και η κακή διαιτησία, έγιναν και τα δοκάρια στο τέλος κι έδεσε το γλυκό για τον Ολυμπιακό. Πάει, λοιπόν, η Ευρώπη για φέτος απ’ ό,τι φαίνεται. Εκτός, βέβαια, κι αν έρθουν τα πάνω – κάτω στην ρεβάνς, αφού στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ