2013-02-14 22:49:34
Φωτογραφία για Ανδρέας Λοβέρδος ή αλλιώς, πουλάμε τρέλα...
Ανδρέας Λοβέρδος. Η κλινική περίπτωση πολιτικού, όπου κινείται ανάμεσα στην λογική του παραλόγου, και του παραλόγου της λογικής.Είναι εκείνος ο πολιτικός, τον οποίο πολλοί είχαμε πιστέψει, αφού ο λόγος του στις διάφορες συγκεντρώσεις της ΠΑΣΠ ήταν άμεσος και ... ιδιαίτερα επικοινωνιακός.

Εκ των υστέρων όμως, αποδείχθηκε ότι ακόμα και εκείνα τα λόγια, τότε το 2004 - 2005, ήταν αποτέλεσμα του "όπου φυσάει ο άνεμος πάω".

Τον κ. Λοβέρδο τον έχει καταγράψει η Ιστορία, ως τον άνθρωπο που "αναμόρφωσε" το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ως τον άνθρωπο που ψήφισε για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ και τον Μηχανισμό Στήριξης.

Βέβαια, η πολιτική ευφυία του κ. Λοβέρδου, φαίνεται από το γεγονός ότι έχει αρχίσει επικοινωνιακά να απεμπλέκεται από την ευθύνη για την κατάσταση στη χώρα, αφού ως γνωστόν για όλα φταίει ο ΓΑΠ (δεν ψήφισε μόνος του όμως!!!).

Ύστατο εεπικοινωνιακό πυροτέχνημα, η πρόθεσή του για την δημιουργία πολιτικού κόμματος τον Μάιο, με κύριο σκοπό την απεμπλοκή της χώρας από το ΔΝΤ!!!


Κάπου εδώ η κουβέντα πρέπει ν' αρχίσει να περιστρέφεται σε διαλέξεις του Χόρχε Μπουκάϊ, του Σοπενχάουερ και του Πλάτωνα περι Ψυχής...

Ο κ. Λοβέρδος πρέπει να λογοδοτήσει μαζί με ολόκληρο το τότε Υπουργικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ.

Το γεγονός ότι έχουν τιμωρηθεί πολιτικά στις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν, δεν λέει τίποτα.

Οι ευθύνες είναι ποινικές.

Και εάν με κατηγορείτε για αυθαίρετα συμπεράσματα και λαϊκό δικαστήριο, δεν φταίω εγώ.

Τόσα χρόνια έβλεπα ειδήσεις στο Mega και στο ΣΚΑΪ.

http://www.ramnousia.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ