2013-02-15 12:52:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Φωτεινή οθόνη προβολής του Καρναβαλιού και διαφημιζόμενων επιχειρήσεων τοποθετεί στην πλατεία Γεωργίου ο Δήμος
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» στο πλαίσιο της καλύτερης προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού και των επιχειρήσεων της πόλης, θα προχωρήσει στην τοποθέτηση φωτεινής οθόνης προβολής led 36 τμ (διαστάσεων 9μΧ4μ) στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Γεωργίου Α’, την πλατεία που χτυπά η καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η οθόνη θα τοποθετηθεί σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, την περίοδο δηλαδή της μεγάλης επισκεψιμότητας της πλατείας από ντόπιους και επισκέπτες, όπου κορυφώνεται η μεγάλη γιορτή της Πάτρας και θα λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση, αφού είναι προγραμματισμένη να εκπέμπει και με το φως της ημέρας και όχι μόνο το βράδυ.

Στην οθόνη θα παρουσιάζονται το πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, απευθείας μεταδόσεις των εκδηλώσεων, βίντεο από τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, θα μεταδίδονται κοινωνικά μηνύματα και θα δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης και όχι μόνο, να προβληθούν και να διαφημιστούν.

Κάθε διαφημιζόμενος θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλεται στην οθόνη με 200 εμφανίσεις την ημέρα. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και συμμετοχές μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6978059058.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ