2013-02-15 14:27:28
Φωτογραφία για Η γη γυρίζει, το ματσάκι;
"Τόσο μεγάλη ομάδα είναι η Λεβάντε και έχει τέτοιους παικταράδες, που το συγκεκριμένο κόκκινο ρόστερ δεν μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια; Η απάντηση είναι αρνητική!", γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος και εμβαθύνει στη συνέχεια για να δούμε κατάματα την πραγματικότητα!

Ευτυχώς η Πέμπτη ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και όχι… Τσικνοπέμπτη! Γιατί σε αυτή την περίπτωση πολύς κόσμος του Ολυμπιακού, θα έπινε κάνα ποτηράκι παραπάνω για να ξεχάσει την εμφάνιση και το σκορ στην Βαλένθια! Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα! Τόσο όμορφο, τόσο συναρπαστικό, αλλά και τόσο άδικο.

Όμως τα πάντα εξηγούνται. Και αν καθίσει κάποιος ήρεμα να κάνει μια… ιατροδικαστική διάγνωση, μάλλον θα βγάλει ασφαλή πορίσματα για τους λόγους που οδήγησαν τους νταμπλούχους Ελλάδας στον διασυρμό!

 

Πραγματικά, θα ήταν πολύ απλό να πούμε «φταίει 100% ο Μαρινάκης, αφού αποδυνάμωσε το ρόστερ και έτσι αυτό έγινε έρμαιο στις άγριες διαθέσεις των Ισπανών»
. Είναι όμως αποκλειστικά και μόνο αυτός ο λόγος; Θεωρώ ότι έπαιξε πολύ ρόλο η αλλαγή των προσώπων. Από έναν προπονητή που παρουσίασε τρομερή δουλειά, περάσαμε σε στον Ζαρντίμ , που είχε διαφορετικά υλικά. Τελικά ο Πορτογάλος απολύθηκε, εμφανίστηκε ο Μίτσελ και δεν πίστευε αυτά που έβλεπε στην αναμέτρηση με την Λεβάντε. Επίσης, ένα ερώτημα που έχει σημασία είναι το εξής: Τόσο μεγάλη ομάδα είναι η Λεβάντε και έχει τέτοιους παικταράδες, που το συγκεκριμένο κόκκινο ρόστερ δεν μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια; Η απάντηση είναι  αρνητική! Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να εμβαθύνουμε λίγο την ιστορία και να δούμε κατάματα την πραγματικότητα.

Η Λεβάντε κέρδισε με την μαγκιά της, με την βοήθεια του διαιτητή αν θέλετε, μα πάνω απ’ όλα με το αγαπημένο της στυλ! Με τον τρόπο που «χτίστηκε» από το καλοκαίρι. Με την φιλοσοφία πάνω στην οποία δούλεψε όλους αυτούς τους μήνες. Ένα στυλ ακολουθούν από τον Αύγουστο και το έχουν παρέα τους ακόμη και τώρα. Περίμεναν τον Ολυμπιακό, του έβαλαν ένα γκολάκι νωρίς και μετά τον «είχαν του χεριού τους». Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός με τι στυλ πήγε να παίξει; Με το καινούργιο; Με ποιο; Με αυτό που κατέβηκε στην Τρίπολη; Ναι, αλλά πως είχε δουλέψει το καλοκαίρι; Πως έπαιξε στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ; Παίκτες που περίμεναν τον αντίπαλο, ακόμη και στο Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα, τώρα βγήκαν μπροστά. Να παίξουν μπάλα. Με Φέισα για κυκλοφορία στην κουλούρα με Μοντέστο χωρίς ανάσες δυο μέτρα πίσω του και τον Μανιάτη δεξί μπακ που κατά δήλωσή του, έχει ξεχάσει να παίζει. Ο Βλαχοδήμος νέο πρόσωπο, όλος ο Ολυμπιακός πιο κοντά στο… πέρυσι, παρά στο φέτος!

Ναι, ο Μίτσελ θέλει να του δώσει ξανά την εικόνα της ομάδας που πάει για να κερδίσει και να επιβληθεί. Αυτό το απότομο, μάλλον δεν το άντεξαν. Και έγιναν «θύματα» στην άγρια διάθεση των Βαλενθιάνων. Αυτό έδειξε η συνολική εικόνα και από εκεί και πέρα, υπήρξαν ξεχωριστές , οι συμπεριφορές αρκετών από τους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Η πλευρά με Χολέμπας- Αμπντούν (όσο ήταν) έμπαζε. Τα στόπερ προσπαθούσαν να καλύψουν και έβγαινε έξτρα παίκτης των  Ισπανών από τον άξονα. Μπροστά, άστα να πάνε. Χαμηλά γύρναγε ο Φέισα να πάρει μπάλα και ακόμη πιο χαμηλά πήγαινε και ο Τζιμπούρ. Και όταν ο Ολυμπιακός στο τέλος, απείλησε με αξιώσεις, σημάδεψε τα δοκάρια. Το θέμα είναι ότι σε λίγες ημέρες, θα κοντραριστούν οι δυο αυτές ομάδες στο Καραϊσκάκη. Και πάλι ο Ολυμπιακός, αυτή την φορά επιβεβλημένα, θα βγει μπροστά. Η Λεβάντε θα βρει χώρους για να «χτυπήσει» στην κόντρα. Αν δεν σκοράρει, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα ‘χουν τις ευκαιρίες τους. Η γη σίγουρα γυρίζει, το ματσάκι θα γυρίσει; Εσείς τι λέτε;
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ