2013-02-15 14:27:04
Φωτογραφία για Τέλος τα επεισόδια του «Master Chef»!
Δυσάρεστες οι εξελίξεις για το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA. Όπως σας έγραψα χθες, πρώτα μέσα από το Newsit, στο κανάλι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μόνο με το γύρισμα του τελικού, αλλά και με τα καθημερινά επεισόδια που ενώ έχουν γυριστεί πριν πολύ καιρό, παραμένουν αμοντάριστα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, σήμερα μπορεί να προβάλλεται το 46ο επεισόδιο, αλλά στο κανάλι της Μεσογείων έχουν έτοιμο στην κατοχή τους, μέχρι και το 48ο επεισόδιο που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί την Κυριακή.

Το 49ο επεισόδιο, που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί τη Δευτέρα παραμένει αμοντάριστο, όπως και όλα τα επόμενα 21 γυρισμένα επεισόδια. Οι μοντέρ έχουν λάβει ένα μικρό μέρος των αμοιβών τους και αρνούνται να μπουν στο μοντάζ, αν προηγουμένως δεν περάσουν από το ταμείο. Κι όπως φαίνεται, ούτε το MEGA, ούτε και η εταιρεία παραγωγής, το STUDIO ATA,… σκοπεύουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη!


Όπως συμπεραίνω και μαθαίνω λοιπόν, τη Δευτέρα… γιοκ από καινούργια επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής, τουλάχιστον μέχρι –και εφόσον- διευθετηθούν οι εκκρεμότητες τους προς τους εργαζόμενους. Βέβαια, απομένουν τρεις μέρες μέχρι τη Δευτέρα, αλλά μάλλον είναι δύσκολο να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα, να πέσει δηλαδή το παραδάκι για να μπουν οι εργαζόμενοι, να δουλέψουν πυρετωδώς ώστε να παραδώσουν επεισόδια για την επόμενη βδομάδα. Όπως φαίνεται λοιπόν, θα σταματήσουν να προβάλλονται καινούργια επεισόδια, μέχρι οι δύο πλευρές, MEGA και STUDIO ATA, αποφασίσουν τι θα κάνουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, ότι θα τα βρουν σύντομα και ότι πρόκειται για αναβολή του «Master Chef» κι όχι για το οριστικό τέλος του, ακολουθώντας την ίδια πορεία με τους «Βασιλιάδες»!

Γρηγόρης Μελάς-zappit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ