2013-02-15 14:48:08
Φωτογραφία για Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο γιος μου είναι λιτοδίαιτος. Του δίνω 50 ευρώ»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στα πλαίσια τηλεοπτικής του εμφάνισης μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε πρόσφατα η συζυγός του, Αθηνά Τσιλύρα.

«Η γυναίκα μου πέρασε μια περιπέτεια. Όπως δυστυχώς τα περισσότερα σπίτια. Είναι της εποχής η ασθένεια αυτή. Χτυπάει αλύπητα. Περάσαμε δύσκολα, αλλά ξεπεράστηκε και είναι όλα μια χαρά», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Fthis, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στους δημόσιους υπαλλήλους και την προοπτική να γίνει ο γιος του ένας από αυτούς: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μάθει να μην δουλεύουν. Κάθονται εκεί ξάπλα και περιμένουν να πεθάνουν. Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που είναι 22 ετών να είναι οκνηρός. Ο Χριστός και η Παναγία να γίνει ο γιος μου δημόσιος υπάλληλος. Είναι στο πρώτο έτος φοιτητής, αλλά είναι και λιτοδίαιτος. Του δίνω 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από δύο μήνες».

Από τις διαφημίσεις που έκανε για το δημόσιο δηλώνει ότι «δεν έχω πάρει ούτε ευρώ», ενώ αναφέρθηκε και στην αδυναμία του Γιώργου Κιμούλη να πληρώσει τα χρέη του: «Δεν διασύρθηκε ο Γιώργος. Απλά καταλαβαίνεις ότι όλα γίνονται για να είχαμε να λέγαμε όταν δεν γράφουν το όνομα άλλων οφειλετών που συλλαμβάνονται και βάζουν το δικό του. Ο Γιώργος έχει ρυθμίσει τις οφειλές του και ζορίζεται όπως όλοι μας. Είναι ειλικρινής σου λέει, δεν έχω να τα δώσω". Προσπαθώ, ψάχνω».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ