2013-02-15 15:55:09
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ Η... ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ!
Ο Αντρέι Κιριλένκο μίλησε στο "Eurohoops.net" για το γεγονός πως αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς 2012 για την FIBA Europe, τονίζοντας πως στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο Πάρκερ, ο Γκασόλ ή ο Σπανούλης.

«Νομίζω ότι είναι ένα πολύτιμο βραβείο. Οι συνάδελφοι σου ψηφίζουν για αυτό και για αυτό το λόγο είναι κάτι που εκτιμώ. Οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί, όμως μερικές φορές είναι πολύ υποκειμενικοί. Έχουν τις προτιμήσεις τους, τους αρέσει κάποιος και νομίζω ότι όσοι βρίσκονται πραγματικά μέσα στο μπάσκετ βλέπουν ποιος έχει κάνει μια καλή σεζόν. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, όπως ο Πάου και ο Μάρκ Γκασόλ, ο Σπανούλης, ή ο Τόνι Πάρκερ που θα μπορούσαν να είναι νικητές για πέρυσι, αλλά νομίζω ότι είναι ωραίο να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μια τέτοια παρέα», είπε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο.

Στην συνέχεια ο Ρώσος φόργουορντ αναφέρθηκε στην ειδική σχέση με τους οπαδούς από όλη την Ευρώπη, μετά την περυσινή του σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Παίζουμε για τους οπαδούς. Όταν παίζουμε ένα ματς, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους φιλάθλους. Νομίζω ότι πρέπει να τους διασκεδάσουμε και να προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν μου αρέσει η λέξη “δουλειά”, αλλά είναι ευθύνη μας να έχουμε σχέση με τους φιλάθλους, να υπογράφουμε αυτόγραφα, να μιλάμε με αυτούς, να τους δείχνουμε την εκτίμηση μας. Θα σε πληρώσουν τότε με το ίδιο νόμισμα. Πάνε στα ματς, σε χειροκροτούν, παρακολουθούν το άθλημα και αυτή είναι μια αμφίδρομη σχέση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ