2013-02-15 19:20:03
Φωτογραφία για Διάσημος ηθοποιός κατηγορείται για 19 βιασμούς
Σάλος έχει προκληθεί στη βρετανική κοινή γνώμη από την είδηση που αφορά τον διάσημο ηθοποιό Μάικλ Λε Βελ ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία 20 χρόνια στην πιο επιτυχημένη σαπουνόπερα της χώρας, την «Coronation Street».

Ο Μάικλ Λε Βελ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μάικλ Τέρνερ, κατηγορείται 19 βιασμούς και απόπειρες βιασμών, συμπεριλαμβανομένου ασέλγειας ανήλικης, αλλά και σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, για το διάστημα από το 2001 μέχρι και το 2010.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, εκπρόσωπος της παραγωγής της σειράς «Coronation Street» ανακοίνωσε το «πάγωμα» της συνεργασίας με τον 48χρονο ηθοποιό. «Δεδομένου της σοβαρής φύσης των εν λόγω κατηγοριών, ο Μάικλ Λε Βελ δεν θα εμφανίζεται στη Coronation Street, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία. Δεν θα ήταν σωστό για εμάς να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω προς το παρόν», ανέφερε ο εκπρόσωπος της σειράς.

Ο Λε Βελ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο δικαστήριο στις 27 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Μάντσεστερ.

Πάντως, ο Λε Βελ δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται και ανακρίνεται για σεξουαλική κακοποίηση κι επίθεση ανηλίκου. Το 2011, συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

Ο 48χρνος έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο του με την Janette Beverley από την οποία πήρε διαζύγιο πριν από έναν χρόνο.

Πηγή: zougla
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ