2013-02-15 22:12:14
Φωτογραφία για Hall of Fame... χωρίς Γκάλη
Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στους αρχικούς υποψήφιους για εισαγωγή στο Naismith Memorial Hall of Fame, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Όσκαρ Σμιντ απ' τη λίστα των εκτός Η.Π.Α. θρύλων.

Στο περιθώριο του Αll Star Game 2013 στο Χιούστον (15-17/2) έγινε η ανακοίνωση των 31 τελικών υποψηφίων και στις 8/4 θα γίνει η ανακοίνωση της πλήρης «Τάξης του 2013» (σ.σ. ανακοινώθηκαν μόλις 5 νέα μέλη), η οποία έκτοτε θα μετρά αντίστροφα (8/9) για την εισαγωγή της στοNaismith Memorial Hall of Fame.

Ο Έλληνας θρύλος, o oποίος απ' το 2007 είναι μέλος του F.I.B.A. Hall of Fame, περιορίστηκε στην παρουσία του στον πρώτο γύρο (σ.σ. το πρόσφατο δημοψήφισμα του espn.go.com ήταν απλώς... δημοψήφισμα και δεν επηρέαζε την έκβαση των αποτελεσμάτων), ενώ έπειτα ο Όσκαρ Σμιντυπερίσχυσε των Ντίβατς καιΜαρτσουλιόνις. Παρέα με τον Βραζιλιάνο ανακοινώθηκε ακόμη ένα καρέ σίγουρων μελών της «Τάξης του 2013»: Δύο πρώην παίκτες, ο Ρότζερ Μπράουν κι ο Ρίτσαρντ «Ρίτσι» Γκέριν, μαζί με δύο υπηρέτες του αθλήματος, τον αείμνηστο Έντγουϊν Χέντερσον και τον Ρας Γκράνικ.


Οι υπόλοιποι τελικοί υποψήφιοι, οι οποίοι θα χρειαστούν 18 απ' τους 24 ψήφους της ειδικής επιτροπής, ώστε να εισέλθουν στο Naismith Memorial Hall of Fame είναι οι:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σίλβια Χάτσελ (προπονήτρια)

Ντον Στάλεϊ (παίκτρια)

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Μορίς Τσικς (παίκτης)

Τιμ Χάρνταγουεϊ (παίκτης)

Σπένσερ Χέιγουντ (παίκτης)

Τομ Χάινσον (προπονητής)

Μπερνάρντ Κινγκ (παίκτης)

Γκάι Λιούις (προπονητής)

Γκάρι Πέιτον (παίκτης)

Ρικ Πιτίνο (προπονητής)

Μιτς Ρίτσμοντ (παίκτης)

Τζέρι Ταρκάνιαν (προπονητής)

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ