2013-02-15 22:10:10
Φωτογραφία για Ένας Πατρινός ανάμεσα στην αφρόκρεμα των Chef
Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς η 8η Διεθνής Έκθεση Horeca. Στα πλαίσια της εκθέσεως έγινε και η επίσημη παρουσίαση του 37ου Διεθνούς Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (WACS) που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2016 και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Εκεί ήταν και συμμετείχε ο δικός μας Πατρινός Executive Chef Στάθης Κόκκαλης. Να θυμίσουμε ότι ο Πατρινός Chef είναι τακτικό μέλος του Chef Club Greece. Στα πλαίσια της εκθέσεως βρέθηκε όλη η αφρόκρεμα των Ελλήνων Executive Chef καθώς και το προεδρειο και μέλη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων (WACS). Επίσης βρέθηκαν φορείς από την Πολιτεία όπως ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδης, ο δήμαρχος Αθηναίων νΓ. Καμίνης, οι εταιρίες που είναι υπεύθυνες για την διοργάνωση καθώς και δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα.

Eκεί είδαμε τον Πατρινό Executive Chef Στάθη Κόκκαλη να φωτογραφίζεται ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του χώρου με ιστορία όπως ο Μίλτος Καρουμπάς (πρόεδρος του Chef Club ), Gissur Gudmundsson ( προεδρο του Wacs, Νικο Χονδρογιαννη ( πρόεδρο του Chef Club Κέρκυρας ), Αθανάσιο Σκούρα ( executive Chef στην προεδρία της δημοκρατίας ), Γιώργο Αυθυνο ( executive Chef ) και άλλους πολλούς chefs.

Πηγή: flashstar
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Hall of Fame... χωρίς Γκάλη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Hall of Fame... χωρίς Γκάλη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ