2013-02-16 05:36:03
Φωτογραφία για Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου
Έντυπο υλικό με τα αιτήματά τους διένειμαν οι αγρότες της Αρκαδίας στα διόδια Νεστάνης χθες το μεσημέρι, ενώ χθες το απόγευμα οι αγρότες από το μπλόκο του Μάνεση στην Αργολίδα πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Μυκηνών - Ναυπλίου.

Στα μπλόκα της Πελοποννήσου, σε Σουληνάρι Μεσσηνίας, Βούρβουρα Αρκαδίας και το Βέλο Κορινθίας οι αγρότες παραμένουν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στην άκρη των δρόμων.

Σε συνάντηση αγροτών της βορειοανατολικής Πελοποννήσου στο μπλόκο της Αργολίδας, συζήτησαν για την πορεία των κινητοποιήσεων σε Πελοποννησιακό επίπεδο κι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μετακινηθούν, δημιουργώντας ένα ισχυρό μπλόκο στα διόδια Σπαθοβουνίου.

Στο μεταξύ, οι τέσσερις αγρότες που προσήχθησαν χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο μπλόκο του Βέλου Κορινθίας, όταν οι αγρότες προσπάθησαν να καταλάβουν την εθνική οδό, οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Κορίνθου για να δικαστούν στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Κατά την προσέλευσή τους στο δικαστικό μέγαρο της πόλης συνάδελφοί τους αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί στον έξω χώρο του δικαστηρίου τους χειροκρότησαν.

Τελικά το δικαστήριο όρισε την δίκη των συλληφθέντων αγροτών για την προσεχή Δευτέρα και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο ένας κρατείται στην ασφάλεια Κορίνθου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ