2013-02-16 10:34:52
Φωτογραφία για Ο Πιστόριους μιλά για...τραγωδία!
Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία για φόνο της φίλης του ο Όσκαρ Πιστόριους. Σε ανακοίνωσή του, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι του, αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζουν.

«Ο Πιστόριους κατέστησε σαφές ότι θα ήθελε να στείλει τα βαθύτερα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Ρέεβα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας σήμερα θα πρέπει να είναι για την Ρέεβα και την οικογένειά της -ανεξάρτητα από τις συνθήκες αυτής της τρομερής, τρομερής τραγωδίας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα σήμερα, στο δικαστήριο, ο Πιστόριους ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε να του απαγγέλονται κατηγορίες για το φόνο της Ρέεβα Στέενκαμπ.

Ο εισαγγελέας τόνισε ότι ο Πιστόριους πρέπει να δικαστεί για φόνο εκ προμελέτης.

Ο 26χρονος αθλητής κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 30χρονη αρραβωνιαστικιά του, Ρέεβα Στέενκαμπ.

Την Τρίτη, ο δικαστής θα αποφασίσει εάν θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ο Πιστόριους. Μέχρι τότε, θα παραμείνει προφυλακισμένος σε αστυνομικό τμήμα και όχι στη φυλακή.


Η κατηγορούσα αρχή αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο Πιστόριους πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση για το φόνο της 30χρονης φίλης του που βρέθηκε νεκρή χθες στο σπίτι του με τέσσερις σφαίρες.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το γνωστό μοντέλο πυροβολήθηκε μέσα από την πόρτα του μπάνιου με το πιστόλι του Πιστόριους στο κεφάλι, το στήθος, τη λεκάνη και το χέρι.

«Το χρυσό αγόρι έχασε τη λάμψη του» γράφει η τοπική εφημερίδα του Σοβέτου καθώς η είδηση της σύλληψης του Πιστόριους βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων της Νοτίου Αφρικής αλλά και των περισσοτέρων του κόσμου.

Ο αθλητής έφθασε στο δικαστήριο στο πίσω μέρος αστυνομικού οχήματος κρύβοντας το πρόσωπό του πίσω από την κουκούλα ενός γκρίζου μπουφάν και ενός τετράδιου σημειώσεων. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ