2013-02-16 13:31:36
Φωτογραφία για Φόβοι για πιθανή αυτοκτονία του Πιστόριους
Σε κελί της Πρετόρια κρατείται ο Πιστόριους συντετριμμένος από τις εξελίξεις. Φοβούνται αυτοκτονία του Νοτιοαφρικανού αθλητή οι αστυνομικές αρχές.

Σε φυλακή της Πρετόρια κρατείται ο Όσκαρ Πιστόριους, στην οποία υπάρχει τοποθετημένη κάμερα.

Στον 26χρονο Πιστόριους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τον φόνο της 30χρονης φίλης του Ρίιβα Στένκαμ παρότι ο Νοτιοαφρικανός αθλητής αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι τη νύχτα του φόνου πέρασε την κοπέλα του για κλέφτη και αναγκάστηκε να την πυροβολήσει.

Ο Πιστόριους κρατείται σε κελί στο οποίο καταγράφεται κάθε του κίνηση. Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και οι αρχές φοβούνται μην προβεί σε οποιαδήποτε πράξη απελπισίας που μπορεί να βλάψει σωματικά τον ίδιο.

"Ο Πιστόριους δηλώνει ότι είναι αθώος ωστόσο, αισθάνεται ότι βρίσκεται στην κόλαση. Είναι εξαθλιωμένος και παλεύει με τα συναισθήματα του. Βρίσκεται σε ένα κελί μόνος αλλά περιβάλλεται από κελιά με άλλους εγκληματίες και δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την αστυνομία για την πνευματική του κατάσταση", τόνισε σε δηλώσεις του ένας από τους ανθρώπους που παρακολουθεί τον Πιστόριους τις τελευταίες ώρες.


Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Νοτιοαφρικανή σύντροφος του βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο στο πολυτελές σπίτι του Πιστόριους, καθώς οι σφαίρες είχαν διαπεράσει την πόρτα. Οι αρχές πλέον δεν δέχονται  την μαρτυρία του Πιστόριους ότι την σκότωσε καθώς την πέρασε για κλέφτη.

Ο Πιστόριους πέρασε την χθεσινή του ημέρα (15/2) με τα χέρια στο κεφάλι μέσα στο κελί του έχοντας δίπλα του τον αδερφό του Καρλ και τους νομικούς του εκπροσώπους.

Η πρώην φίλη του Τζένα Έντκινς, υποστήριξε τον πρώην συντροφό της με μήνυμα της στοTwitter: "Το μόνο που έχω να πω είναι να τον αφήσουμε να μιλήσει και να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Έβγαινα με τον Πιστόριους για πέντε χρόνια και δεν άγγιξε πότε χέρι επάνω μου να με βλάψει ή με έκανε να φοβηθώ για την ζωή μου".

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης Μο Φάρα, δήλωσε για όσα συμβαίνουν με τον Πιστόριους: "Πρέπει να τον θαυμάζουμε για ότι έχει πετύχει στην καριέρα του. Δεν ξέρω όμως πως να αντιδράσω την τελευταία εβδομάδα. Ανοίγεις την τηλεόραση και είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Είναι λυπηρό να βλέπεις αθλητές στην πρώτη σελίδα για λάθος λόγους. Δεν θέλουμε έτσι τον αθλητισμό".

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ