2013-02-16 15:30:05
Φωτογραφία για Τα πλάνα του Δώνη για ΟΑΚΑ
Ο ΠΑΟΚ «κατεβαίνει» στην Αθήνα με πολλές απουσίες και θέλει να σπάσει την κακή παράδοση που έχει στην πρωτεύουσα. Σκέψεις Δώνη για 4-4-1-1, παίζονται κάποιες θέσεις.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είδε την ομάδα του να ανταποκρίνεται σωστά με τον Λόρενς ελεύθερο πίσω από τον επιθετικό απέναντι στον ΟΦΗ. Παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει μια «καθαρή» νίκη. Γνωρίζει ωστόσο όμως ότι στο ΟΑΚΑ τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά και ότι οφείλει να χτίσει πάνω στη νίκη επί των Κρητικών και όχι να επαναπαυτεί από αυτή. Άλλωστε, υπάρχουν αρκετές απουσίες και οι νέοι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεν καλά στοιχεία, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα προσαρμόζονται και περισσότερο.

Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να προτιμά το 4-4-1-1, ωστόσο υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ σίγουροι δείχνουν και οι τρεις της άμυνας
. Ο Κατσουράνης με τον Σίλντενφελντ στο κέντρο και ο Λίνο αριστερά. Δεξιά θα παίξει ένας εκ των Αποστολόπουλου ή Κωνσταντινίδη. Ο Λάζαρ με τον Κάτσε αναμένεται να πάρουν θέσει στο κέντρο και από εκεί και πέρα ερωτηματικό αποτελεί ο Καμαρά. Μπορεί να παίξει είτε στα δεξιά, είτε στα αριστερά και από αυτό θα εξαρτηθεί ποιος θα είναι ο έτερος παίκτη που θα αγωνιστεί στα άκρα (Ρομπέρ ή Κωνσταντινίδης αν δεν παίξει μπακ).

Ο Σαλπιγγίδης θα παίξει στην κορυφή αφού λείπει ο Αθανασιάδης και πίσω του ξανά ο Λόρενς, που δηλώσει απελευθερωμένος. Με αυτόν τον τρόπο ο Δώνης θέλει η ομάδα του να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να χτυπήσει στα κενά στην άμυνα της Ένωσης, δείχνοντας ότι η «κοιλιά» που έκανε ανήκει στο παρελθόν.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ