2013-02-16 15:50:08
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ
Νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους.

Σύμφωνα με την νοτιοαφρικανική εφημερίδα «Beeld» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, οι υπάλληλοι σεκιούριτι των γειτονικών σπιτιών έσπευσαν στην οικία του Πιστόριους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, βρήκαν τον 26χρονο αθλητή να κατεβαίνει τις σκάλες, κρατώντας τη σύντροφό του στα χέρια, η οποία ακόμη ανέπνεε. Αμέσως κατέφθασε και το ασθενοφόρο, αλλά παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών, απεβίωσε.

Ο Πιστόριους φώναζε για βοήθεια όταν κατέβαινε τις σκάλες, ενώ όταν έφτασε η αστυνομία βρήκε ματωμένες πετσέτες στο πάτωμα, δίπλα από το άτυχο μοντέλο. Η σήμανση συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία από το σπίτι, ενώ πήρε την πόρτα του μπάνιου στα εργαστήριά της. Πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας αναφέρουν πως η αστυνομία εκτιμά πως η Ρίβα καθόταν στην τουαλέτα όταν δέχτηκε τους πυροβολισμούς, γεγονός που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Πιστόριους ότι την πέρασε για διαρρήκτη.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν ακριβώς τι έγινε το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ