2013-02-16 15:31:02
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Η ξανθιά μαθήτρια που είναι πιο έξυπνη... από τον Αϊνστάιν!
Tο στερεότυπο της ξανθιάς που έχει χαμηλό δείκτη ευφυίας καταρρίπτει μια και καλή μια ξανθιά μαθήτρια στην Βρετανία, που δίνει οριστικό τέλος στα γνωστά ανέκδοτα...

Πρόκειται για τη 16χρονη Λόρεν Μαρμπ (Lauren Marbe) που εξέπληξε τους δασκάλους της, σε τεστ IQ που διενεργήθηκε σε σχολείο του Έσσεξ της Αγγλίας, με σκορ 161 έχοντας έτσι υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και από τον ίδιο τον Άλμπερτ Αϊνστάιν!

Όπως δήλωσε η Λόρεν: "Ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα δάκρυσα από χαρά" και πρόσθεσε:

"Ήξερα ότι ήμουν έξυπνη, γιατί οι καθηγητές μού έβαζαν υψηλούς βαθμούς, αλλά λόγω αυτών που ακούγονταν στο σχολείο για τις ξανθιές άρχισα αμφισβητώ το μυαλό μου". Η έφηβη είναι μαθήτρια του "Roding Valley High School" του Λούτον στο Έσσεξ.

Όπως δήλωσε έχει ως στόχο να λάβει τον υψηλότερο βαθμό στη φυσική (A-Levels) και τα μαθηματικά και μετά το καλοκαίρι θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για την κόρη τους, ο πατέρας της Ντέιβιντ, είναι ταξιτζής του Λονδίνου και η μητέρα Σου, αναπληρώτρια επικεφαλής του δημοτικού σχολείου.

Η μητέρα της είπε χαρακτηριστικά: "H κόρη μου μπορεί να είναι ξανθιά, αλλά αποδεικνύει ότι μπορεί να σπάσει αυτό το στερεότυπο ότι όλα τα κορίτσια του Έσσεξ είναι χαζά".

www.radar.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ