2013-02-16 20:06:26
Φωτογραφία για VIDEO: Κέρκυρα-Πανιώνιος 2-1
Ένα γύρο μετά την τελευταία της νίκη (στη Νέα Σμύρνη), η Κέρκυρα νίκησε ξανά τον Πανιώνιο (2-1) και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γκέσιος που σκόραρε και τα δύο γκολ των νικητών.

 Αν κάποια από τις δύο ομάδες καιγόταν για τη νίκη αυτή ήταν η Κέρκυρα που παλεύει να κρατήσει τις λίγες ελπίδες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Το έργο, όμως, των γηπεδούχων ήταν εκ προοιμίου δύσκολο, πόσο μάλλον μετά το γρήγορο 0-1 του Πανιωνίου στο 7' με σκόρερ τον Κολοβό.

Η ομάδα του Παπακώστα προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Σάμαρη. Στο 38', όμως, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν με τον Γκέσιο σε μία φάση σχεδόν καρμπόν με αυτή του 0-1 και όλα άρχισαν από την αρχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε... ροντέο. Η Κέρκυρα πήρε κατοχή, έψαξε το γκολ και έμεινε ζωντανή από τον Αναστασόπουλο, ο οποίος με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του κράτησε το 1-1 στις ευκαιρίες του Πανιωνίου.


Με το πέρασμα του χρόνου, οι Νεοσμυρνιώτες έδειχναν να βολεύονται με το 1-1, αφού κάτι η κούραση από τον βούρκο, κάτι η πίεση της Κέρκυρας, έδιναν μεγαλύτερη αξία στο βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, η Κέρκυρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 82ο λεπτό ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Το φάουλ του Λεόν απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος, αλλά ο Γκέσιος ήταν εκεί και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (ισάριθμα με τη φανέλα της Κέρκυρας), έκανε το 2-1.

Η συνέχεια ήταν θέμα άμυνας. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα αμύνθηκε σωστά, κράτησε το υπέρ της σκορ και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς που την αφήνουν να ελπίζει ακόμη στην αποφυγή του υποβιβασμού.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ