2013-02-16 20:04:02
Φωτογραφία για Την Τρίτη απολογούνται οι οκτώ απ'το Μονοφάτσι - Ποινικές διώξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
Τη βαρύτατη κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση αντιμετωπίζουν τα οκτώ άτομα που συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε Ατσιπάδες και Μοριά Μονοφατσίου καθώς... στα σπίτια τους βρέθηκαν τεράστιες ποσότητες κάνναβης, καλάσνικοφ, άλλα όπλα και χιλιάδες σφαίρες. Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αφγανό, ηλικίας 20 - 77 ετών, ενώ αναζητείται και ένας 43χρονος.

Οι οκτώ που προσήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν τις 10.00 το πρωί του Σαββάτου, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Στους δύο αδερφούς, ηλικίας 20 και 36 ετών στο σπίτι των οποίων βρέθηκαν 39 φυσίγγια, ένα καλάσνικοφ με 29 φυσίγγια, ένα πιστόλι και επτά αλυσοπρίονα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κατοχή όπλων με σκοπό την τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Στο σπίτι του 77χρονου, δεύτερου θείου των δύο πρώτων, στο οποίο μένει και ο 43χρονος που αναζητείται, βρέθηκαν 21 βαρέλια με 218 κιλά και 780 γραμμάρια κάνναβης, δύο καλάσνικοφ, δύο καραμπίνες και 1.400 φυσίγγια, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας. Σε βάρος πατέρα και γιου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή και αποθήκευση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, κατοχή και εμπορία όπλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.


Στο σπίτι δύο αδερφών, ηλικίας 38 και 48 ετών, βρέθηκαν τέσσερις σακούλες με χασίς μέσα σε βαρέλια. Η συνολική ποσότητα που βρέθηκε μέσα στις σακούλες είναι 2,785 κιλά. Επίσης βρέθηκαν ένα περίστροφο, μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Στο σπίτι ενός 55χρονου και του 21χρονου γιου του βρέθηκαν δύο κουκούλες, ένα ζευγάρι γάντια και 3 πλήρη φυσίγγια.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ