2013-02-16 20:11:48
Φωτογραφία για VIDEO: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 0-0
Κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος, κάτι οι δυνατές άμυνες έφεραν το 0-0 στους "Ζωσιμάδες", σε ένα ματς με λίγες φάσεις και πολλά λάθη.

 Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, όπου η βροχή και η λάσπη περιόριζαν τις κινήσεις  των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ και του Πανθρακικού, είδαμε ένα ματς λαθών, με ομάδες που δεν μπόρεσαν να παίξουν οργανωμένα και να αναπτυχθούν σωστά.

Η πρώτη από τις λίγες καλές στιγμές που είδαμε στην αναμέτρηση είχε πρωταγωνιστές τους Βαϊρουά και Μουνάφο. Ο πρώτος με εξαιρετική πάσα έφερε απέναντι από τον Ταμπάση τον Αργεντινό μέσο, αλλά το πλασέ του Μουνάφο πέρασε άουτ.

Στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου μέρους ο ΠΑΣ είχε την κυκλοφορία μπάλας, με τον Πανθρακικό να αμύνεται από τη σέντρα και πίσω. Οι φιλοξενούμενοι έδιναν χώρο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά Γεωργίου, Γιάκος, Κοροβέσης και Ίλιτς δεν μπόρεσαν να βγάλουν συνεργασίες και να απειλήσουν τον Βρονταρά.


Η κατοχή μπάλας ήταν σχεδόν στα επίπεδα του 60-40 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αυτό που περισσότερο χαρακτήρισε τον αγώνα ήταν τα πολλά των ποδοσφαιριστών που έφτασαν σε πολύ υψηλά νούμερα.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Γιάννης Χριστόπουλος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα, καθώς ο Ταμπάσης αντιμετώπιζε πρόβλημα στα μάτια. Ο Φεγκρούς που πήρε τη θέση του έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 71. Μετά από εκτέλεση φάουλ και δύο κεφαλιές μέσα στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος πλάσαρε μόνος από πλάγια θέση με τον Φεγκρούς να διώχνει με τα πόδια.

Ο ΠΑΣ, παρά την υπεροχή που είχε, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία και να ανοίξει διαδρόμους προς την αντίπαλη άμυνα. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο δύο πράγματα. Το πρώτο ήταν τα πολλά πρόσωπα που είχε «φορτώσει» στην άμυνα του ο Παύλος Δερμιτζάκης, και το δεύτερο η απουσία του Ντε Βινσέντι, ο οποίος ήταν εκτός λόγω ίωσης.

Στο 84 ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο γκολ με μακρινή εκτέλεση του Τζάνη, αλλά και πάλι ο Φεγκρούς έδιωξε την μπάλα με μεγάλη δυσκολία, και χωρίς να ξεγελαστεί από το γκελ στο βρεγμένο γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ