2013-02-16 21:25:07
Φωτογραφία για Τετραπλό ρεκόρ ο Τσάκωνας
Καταρρίπτοντας τέσσερις (!) φορές το ατομικό ρεκόρ του, στο μήκος, ο Γιώργος Τσάκωνας κατέληξε στη δεύτερη καλύτερη επίδοση του κόσμου (8.15μ.) και τη νίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Και ποιόν αγκάλιασε πρώτο-πρώτο, ο αθλητής του ΓΑΣ Σκάλας; Τον μεγάλο αντίπαλό του, στο σημερινό τελικό, Λούη Τσάτουμα: "Αυτός φταίει για όλα! Πήδηξε 8.08 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια, και μ' έκανε να τρελαθώ! Ετοιμο είναι το δωμάτιό μας, στο Γκέτεμποργκ".

Αν είναι, μάλιστα, να κάνουν ανάλογα άλματα, με τα σημερινά, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι αμφότεροι ικανοί να "τρελάνουν" πολύ περισσότερους! Ο μεν Τσάκωνας πήδηξε τέσσερις φορές πιο μακριά από τα 8 μέτρα, που ήταν το ρεκόρ του, ο δε Τσάτουμας, που κατέχει ακόμα το πανελλήνιο ρεκόρ (8.21μ.) φάνηκε "γεμάτος", παρ' ότι ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας του. Καλύτερη φετινή επίδοση, στον κόσμο, είναι τα 8.22μ. του Ρώσου Μενκόφ.

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση, στο Γκέτεμποργκ, θα υπάρξει και στο ύψος, καθώς μετά τον Κώστα Μπανιώτη (σήμερα πήδηξε 2.29μ.) έπιασε το όριο και ο Αντώνης Μάστορας, κάνοντας ατομικό ρεκόρ (2.25μ.). Στο "τσακ" έχασαν την πρόκρισή τους οι Μιχάλης Σταματόγιαννης (19.71μ. στη σφαίρα) και ο Μάκης Στεργιούλης (6.67 στα 60 μέτρα), οι οποίοι έχουν ακόμα μία ευκαιρία στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και για την Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη, που πήδηξε 4.35μ. στο επί κοντώ, και θέλει άλλους δέκα πόντους για να ταξιδέψει στη Σουηδία.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παραμένει η ΣΜΥ στα Τρίκαλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παραμένει η ΣΜΥ στα Τρίκαλα
Το retro στυλ της Dita von Teese
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το retro στυλ της Dita von Teese
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ