2013-02-16 21:24:04
Φωτογραφία για Παραμένει η ΣΜΥ στα Τρίκαλα
Τέλος στα σενάρια που θέλουν τη ΣΜΥ να μετακινείται από τα Τρίκαλα έδωσε ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος στη συνάντηση που είχε ειδικά για αυτό το σκοπό με τον βουλευτή Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστα Σκρέκα. Ο κ. Σκρέκας σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα και με κατάθεση μάλιστα σχετικής ερώτησης στη Βουλή γι’ αυτό το θέμα, επεδίωξε και είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον κ. Παναγιωτόπουλο.

Ανέπτυξε στον Υπουργό τα επιχειρήματά του, τονίζοντας πως «η ΣΜΥ στα Τρίκαλα έχει δημιουργήσει στρατιωτική παράδοση, αποδίδοντας υψηλής στάθμης Υπαξιωματικούς στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τα  πάσης φύσεως κτίρια και εγκαταστάσεις της Σχολής έχουν ανακαινισθεί ή βελτιωθεί πρόσφατα και καλύπτουν τις ανάγκες της, είναι απόλυτα και λειτουργικά ενταγμένη στον οικιστικό ιστό των Τρικάλων, ενώ η πόλη χαρακτηρίζεται από υγιή κοινωνική ζωή και βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας, βοηθώντας να εξυπηρετούνται πολύ ικανοποιητικά από συγκοινωνίες από κάθε άκρη της χώρας».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα του κ. Σκρέκα και τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μετακίνησης της ΣΜΥ από τα Τρίκαλα. Του τόνισε πως και ο ίδιος και το Στράτευμα αναγνωρίζουν την εξαιρετική λειτουργία της ΣΜΥ και την προσφορά αυτής, με άξια στελέχη στις Ένοπλες Δυνάμεις».

 http://www.larissanet.gr/2013/02/13/paramenei-i-smi-sta-trikala/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ