2013-02-16 21:16:33
Φωτογραφία για «ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ» Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΕΙΔΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ...
Οι κακές εμφανίσεις του Χοσέ Χολέμπας τον τελευταίο καιρό συνεχίστηκαν και στη Βαλένθια, όπου πρόσθεσε ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση στο ενεργητικό του, με πολλά λάθη και κακούς χειρισμούς.

Μπορεί βέβαια να ήταν μόνος του στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού μετά την αποβολή του Αμπντούν αλλά δεν παύει από δικά του τραγικά αμυντικά λάθη να να προήλθαν τα δυο από τα τρία γκολ της Λεβάντε, κάτι που ο ίδιος ξέρει καλύτερα από όλους και για αυτό μετά το φινάλε της αναμέτρησης ήταν ράκος. Στην κυριολεξία δεν μιλιόταν Κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Βαλένθια στην Αθήνα ο βοηθός του Μίτσελ, Βίκτορ, παρακολουθούσε ξανά το παιχνίδι για να δει όλα τα λάθη που έγιναν και διαμόρφωσαν αυτό το αποτέλεσμα. Μαζί με τον Βίκτορ παρακολούθησε το ματς και ο Χοσέ Χολέμπας.

Ο διεθνής μπακ είδε όλο το παιχνίδι και συζητούσε με τον συνεργάτη του Μίτσελ για όλα τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από τη μεριά του ο Βίκτορ εξήγησε στον Χολέμπας τι πήγε στραβά, με τον παίκτης του Ολυμπιακού να είναι απαρηγόρητος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ