2013-02-16 21:47:02
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστριας: Η εξαθλίωση των Ελλήνων και οι διορισμοί Υφυπουργών
Κύριε Πρωθυπουργέ, πιστεύω ότι δεν ζείτε στην χώρα που σας εξέλεξαν για να την κυβερνήσετε.

Και τούτο διότι την στιγμή που οι Έλληνες συνάνθρωποί σας αυτοκτονούν καθημερινά και άλλους στους οδηγείτε στην πείνα και στην εξαθλίωση, εσείς προσφέρετε θέσεις και διορίζεται Υφυπουργούς.

Αλήθεια το ΕΣΠΑ δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί, ο Υπουργός ή τόσοι άλλοι Επιστημονικοί συνεργάτες, Γενικοί γραμματείς κλπ, όπως εσείς τους βαφτίζεται, γιατί θα έπρεπε να διοριστεί και ένας επιπλέον και μάλιστα Κρατικοδίαιτος. Απορημένος, κουρασμένος, αηδιασμένος κοιτάζει ο Έλληνας από την μία να πετσοκόβεις το μεροκάματο και να συνθλίβεις τους μισθούς και τις συντάξεις πεινασμένων ανθρώπων και από την άλλη να διορίζεται, με υψηλούς μισθούς, στελέχη στη Δημόσια Διοίκηση. Αφήνεται ανέγγιχτους, τους μισθούς των μισθοφορικών υπαλλήλων σας που είναι αστρονομικά ποσά για τον φτωχό Έλληνα και συνεχίζεται κύριε Πρωθυπουργέ να στέλνεται στην αγχόνη τον μεροκαματιάρη, τον συνταξιούχο αρκεί να του πάρετε έστω και 1Ο ευρώ, που για εσάς το νόμισμα αυτό ίσως να μην υπάρχει στην τσέπη σας, αλλά για τον φτωχό είναι το ψωμί μιας εβδομάδας.


Απευθύνομαι προσωπικά σε σας, διότι είστε ο Μαέστρος στην ορχήστρα αυτή. Κλείνοντας τις λιγοστές σκέψεις μου, οι οποίες έχουνε ακουστεί κατ΄επανάληψη απ΄ολους τους ΄Ελληνες που βιώνουν αυτά που τους επιβάλλεται, διότι υπάρχει και η αντίπερα όχθη της ΕΛΙΤ και είσαστε όλοι εσείς, που θέλετε να μας σώσετε. Ε λοιπόν με μία φωνή σας λέμε μη μας σκοτώνετε λίγο λίγο με τα μέτρα που παίρνετε, μπορείτε να εφεύρετε κάτι άλλο πιο δραστικό και αυτόματο, έτσι θα εξοικονομήσετε πολλά περισσότερα για το έλλειμμά σας και γρηγορότερα. Άλλωστε κύριε Πρωθυπουργέ το "Λάθος φάρμακο" που μας προσφέρετε, όπως εσείς το λέγατε στο Ζάππειο 1,2,3 δεν το θέλουμε άλλο.

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ