2013-02-16 22:19:46
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ : ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ... ΝΙΚΑΜΕ
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατέστησε σαφές ότι ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ξεχάσει το 3-0 από τη Λεβάντε και να νικήσει την Ξάνθη.

Στη NOVA ο Βλαχοδήμος είπε για:

Την πρώην ομάδα του, την Ξάνθη: Χαίρομαι που θα πάμε στην Ξάνθη και θα παίξω κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Θα παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω ότι καλύτερο μπορώ.

Το πόσο δύσκολο είναι να ξαναβρεί ο Ολυμπιακός τον καλό του εαυτό μετά το παιχνίδι με την Λεβάντε, όπου δεν είχε καλή παρουσία: Επαγγελματίες είμαστε. Συμβαίνουν και τέτοια ματς. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έπρεπε να τον ξεχάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ξάνθη. Να κερδίσουμε. Και μετά να δούμε το άλλο ματς με την Λεβάντε. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση.

Την γνώμη του για την Ξάνθη: Εάν παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες και το πόσο βοηθά: Ναι, πάρα πολύ. Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας. Γιατί μας δίνει δύναμη και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας στην Ισπανία.

Την δική του συμμετοχή και την ευκαιρία που παίρνει από τον Μίτσελ: Είναι πολύ σημαντική για εμένα. Βοηθάει την ψυχολογία μου που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για κάθε ποδοσφαιριστή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγώ είμαι το λάθος…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εγώ είμαι το λάθος…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ