2013-02-16 22:18:02
Φωτογραφία για Στον αέρα «στοιχειωμένο» reality με την κοπέλα του Pistorius
Ένα νέο reality show πρόκειται να μεταδοθεί το βράδυ του Σαββάτου με πρωταγωνίστρια την Reeva Steenkamp, δυο μόλις ημέρες μετά το φόνο της από το σύντροφό της, Oscar Pistorius.

Η πανέμορφη απόφοιτος της Νομικής έχασε τη ζωή της τις πρώτες πρωινές ώρες ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων στο σπίτι του Oscar, στον οποίο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για το φόνο της. Η 29χρονη Νοτιοαφρικανή Steenkamp πυροβολήθηκε τέσσερις φορές: στο κεφάλι, στη μέση, στο μπράτσο και στο χέρι από τον 26χρονο παραολυμπιονίκη. Ο θάνατος της συνέτριψε το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Τώρα, δυο εικοσιτετράωρα μετά το βίαιο θάνατό της, η Reeva Steenkamp θα εμφανιστεί στην τηλεόραση, στο πλαίσιο ενός show με τίτλο «The Tropika Island of Treasure», στο οποίο πρωταγωνίστησε η καλλονή μαζί με άλλες πανέμορφες κοπέλες και άλλους επτά συμμετέχοντας. Όλοι τους διαγωνίζονται για το έπαθλο ύψους 72.500 βρετανικών λιρών.


Μάλιστα, η παραγωγή του reality έστειλε μέσα από τη σελίδα της το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα: «Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της Reeva και τους φίλους της».

Η Samantha Moon δήλωσε στο BBC: «Θρηνούμε σήμερα μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της Reeva και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη. Το σκεφτήκαμε πολύ καλά, προτού αποφασίσουμε τελικά την προβολή του «Tropika Island of Treasure 5», όπως ήταν προγραμματισμένο».

Το σόου, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στην Τζαμάικα, ζητάει σε κάποιο σημείο από τους συμμετέχοντες να περιγράψουν τον εαυτό τους μέσα σε τρεις λέξεις και τότε η Steenkamp απαντά: «Έξυπνη, ξανθιά, σεξοβόμβα».

Πριν να ξεκινήσει το reality θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες και ένα μικρό αφιέρωμα στην αδικοχαμένη κοπέλα. Εκτός από στοιχεία του βιογραφικού της, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια, στα πλάνα του αφιερώματος αυτού, η Reeva φαίνεται να δηλώνει η ίδια στην κάμερα «ερωτευμένη με την Τζαμάικα» και ότι «υπάρχει μια αγάπη, παντού», ενώ φαίνεται να κολυμπάει μαζί με δελφίνια και να λέει ότι έχει «απίστευτες αναμνήσεις, που θα της φυλάει σα θησαυρό για πάντα». Μάλιστα, δίνει και συμβουλές στους συμπαίκτες της, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να «διατηρείς την αξιοπρέπεια, το επίπεδό σου και να είσαι πάντα αληθινός».

Μετά τα γυρίσματα, το μοντέλο είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Twitter το πόσο ενθουσιασμένη ήταν για τη συμμετοχή της.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ