2013-02-16 22:25:23
Φωτογραφία για Τέλος ο «Ελέ»!
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου υπέβαλε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα και μετά την ήττα από την Κέρκυρα δήλωσε ότι αποχωρεί.

Φαίνεται πως το παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν το τελευταίο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο πάγκο του Πανιώνιου. Ο νεαρός τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Φαίακες ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων». Ο Ελληνας τεχνικός η ομάδα χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να συνέλθει από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και τόνισε ότι δεν είναι πλέον προπονητής της ομάδας.

«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Το μόνο που ήθελα από την αρχή που ανέλαβα ήταν το καλό της ομάδας και των παικτών μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου προσπάθεια σαν προπονητής έγινε στον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους φιλάθλους, ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ελευθερόπουλου στην συνέντευξη Τύπου.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο «Ελέ» είχε φτάσει πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τους Νεοσμυρνιώτες και μετά το παιχνίδι με την Βέροια την 17η αγωνιστική αλλά τελικά είχε πειστεί να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτή την φορά όμως όλα δείχνουν ότι η παραίτησή του θα γίνει δεκτή, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση θεωρούν ότι ένα τέτοιο σοκ μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα.

Εκτός από τον Ελευθερόπουλο αποχωρεί και ο Βενιαμίν (προπονητής τερματοφυλάκων) και προσωρινά την καθοδήγηση της ομάδας θα αναλάβουν οι Παναγόπουλος και Μανίκας οι οποίοι εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στο πάγκο στο κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή (24/2) στη Νέα Σμύρνη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ