2013-02-16 22:53:34
Φωτογραφία για Ο ΚΑΖΙΜ... «ΣΚΟΤΩΣΕ» ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Καζίμ Ρίτσαρντς ήταν αυτός που σκόραρε στο «Εμιρέιτς» για τη Μπλάκμπερν, σοκάροντας την Άρσεναλ, καθώς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χάρισε τη νίκη στη Μπλάκμπερν με 1-0 για τους «16» (5ος γύρος) του Κυπέλλου Αγγλίας!

Οι «κανονιέρηδες» ήταν πολύ καλύτεροι από την αντίπαλό τους, αλλά το γκολ δεν ήρθε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν και πολλά... αρνητικά ρεκόρ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να γνωρίζει τον πρώτο αποκλεισμό στο Κύπελλο Αγγλίας από ομάδες μικρότερης κατηγορίας Είναι χαρακτηριστικό πως η Άρσεναλ δέχτηκε το γκολ από τον Τούρκο άσο (παίζει δανεικός από τη Γαλατάσαραϊ), ενώ ένα λεπτό πριν ο Αλσατός τεχνικός έριξε στο ματς και τους Καθόρλα, Γουίλσιρ και Γουόλκοτ!

Το γκολ για τα «ρόδα» ήρθε στο 72’... Από σουτ του Όλσον, ο Σέζνι απέκρουσε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο σουτ του Καζίμ που στην επαναφορά σκόραρε για το 1-0. Στη συνέχεια οι «κανονιέρηδες» πίεσαν, αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση...

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ντιαμπί, Ροσίτσκι (70’ Γουίλσιρ), Αρτέτα, Τσάμπερλεϊν (70’ Καθόρλα), Κοκλέν, Ζιρού, Ζερβίνιο (70’ Γουόλκοτ).

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Κιν, Ορ, Μάρτιν Όλσον, Νταν, Γ. Χάνλεϊ, Λόου, Πέντερσεν, Μάρκους Όλσον (63’ Μπέντλεϊ), Γουίλιαμσον, Ρόουντς (82’ Ρόουντς), Καζίμ Ρίτσαρντς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ