2013-02-17 00:13:35
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ένα πραγματικά απίστευτο ταξίδι οργάνωσαν οπαδοί του Ολυμπιακού με πούλμαν, προκειμένου να βρεθούν κοντά στο Θρύλο και να τον στηρίξουν.

Ο ερυθρόλευκος κόσμος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι… τρελός!

Μία εβδομάδα πριν, το συγκεκριμένο γκρουπ οπαδών ξεκίνησε την δική του… Οδύσσεια, καθώς πρώτος σταθμός του ταξιδιού τους ήταν η Τρίπολη για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα. Στην συνέχεια ακολούθησε ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τους οπαδούς του Θρύλου να πηγαίνουν στη Βαλένθια και το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τη Λεβάντε. Κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ήττα με σκορ 3-0 τους πτόησε και τους χάλασε την διάθεση τότε... δεν ξέρει τι θα πει λαός του Ολυμπιακού.

Γιατί όχι μόνο δεν… χαλάστηκαν, αλλά επόμενος σταθμός είναι η Ξάνθη για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Τελικός προορισμός αυτού του απίστευτου πραγματικά ταξιδιού η Δράμα, γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγαπούν και το μπάσκετ και θέλουν να βρεθούν στο πλευρό και του μπασκετικού Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ τη Δευτέρα.

Αν μη τι άλλο αυτή η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη και πραγματικά οι εν λόγω οπαδοί έχουν αυτό που λέμε... «ταξιδιάρα ψυχή»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ