2013-02-17 08:04:39
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ (VIDEO)
Τον 70ο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας καλούνται να «δείξουν» με την ψήφο τους οι Κύπριοι πολίτες, οι οποίοι ήδη προσέρχονται στις κάλπες, στα συνολικά 1.139 εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό. 

Η εκλογική διαδικασία άρχισε στις 7 το πρωί, θα διακοπεί από τις 12:00 μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, ενώ περίπου 15.000 υπάλληλοι και αστυνομικοί αναμένεται να εργασθούν για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Ειδικότερα, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως θα εργασθούν 1.180 αστυνομικοί, διαβεβαιώνοντας πως παρά τον μειωμένο αριθμό σε σύγκριση με τις προεδρικές εκλογές του 2008, δεν θα επηρεαστεί η αποτελεσματικότατα και η ασφάλεια των εκλογών.

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στις 8:30 το βράδυ, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 6:30 από τα μικρά εκλογικά κέντρα. Εάν υπάρξει εκλογή από τον πρώτο γύρο ο νέος Πρόεδρος θα ανακηρυχθεί στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» σε ώρα που θα ανακοινωθεί μόλις διαπιστωθεί ότι δεν θα γίνει επαναληπτική ψηφοφορία.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ