2013-02-17 09:31:02
Φωτογραφία για Μπράβος τοκογλύφων ήταν αρχηγός ανήλικων διαρρηκτών
Μόλις πριν από δυο εβδομάδες είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ένα από τα τέσσερα κυκλώματα τοκογλυφίας που δρούσαν στην Κέρκυρα στα οποία εμπλέκονταν συνολικά 63 άτομα. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο 24χρονος τσιγγάνος, εκτός από «μπράβος» και εισπράκτορας των τοκογλύφων, ήταν και «εγκέφαλος» σπείρας διαρρηκτών που αποτελούσαν μια 25χρονη και δύο ανήλικοι!

Ο νεαρός τσιγγάνος ταυτοποιήθηκε από διάφορα στοιχεία και στην κατοχή του βρέθηκε ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε για την διαφυγή της συμμορίας του μετά τις κλοπές, το οποίο κατασχέθηκε. Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκανε το αστυνομικό τμήμα Αχιλλείων, οι δράστες έκαναν διαρρήξεις στα σπίτια ή έκλεβαν με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Ως τώρα, έχει διαπιστωθεί ότι τους τελευταίους τρεις μήνες η σπείρα «χτύπησε» 20 σπίτια στον Άγιο Προκόπιο, τα Κατσαράτικα, την Μηλιά Κυνοπιαστών, τον Βιρό, το Κοκκίνι, τα Κανάλια, τον Ποταμό και σε διάφορες άλλες περιοχές της Κέρκυρας, με λεία χρήματα, χρυσαφικά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλα αντικείμενα πολύ μεγάλης αξίας. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις. Σε βάρος του 24χρονου και των συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ