2013-02-17 14:54:23
Φωτογραφία για ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Μείωση φορολογικών συντελεστών, νέο φορολογικό μηχανισμό, άνοιγμα όλων των επαγγελμάτων, ιδιωτικοποιήσεις και δραστικό περιορισμό του Δημοσίου, προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη με άρθρο της στην ''Καθημερινή της Κυριακής''.

Στο άρθρο της με τίτλο «Ακόμα και η καμήλα κάποια στιγμή χρειάζεται νερό», η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ αναφέρεται στα στοιχεία της ύφεσης και της ανεργίας και τονίζει ότι όλοι, ανεξαρτήτως κομμάτων, συμφωνούν ότι το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη.

«Πώς όμως θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, πώς θα έρθει ο άλλος να επενδύσει όταν μειώσαμε μεν το κόστος εργασίας αλλά κάναμε απαγορευτικούς τους λοιπούς κύριους συντελεστές του επιχειρηματικού κόστους;» διερωτάται η κ. Μπακογιάννη και καταλήγει πως η κατάσταση «δεν πάει άλλο».

«Τι προτείνω: τα στοιχεία αυτά να τεθούν άμεσα και πειστικά υπόψη των δανειστών. Ο πολυσυζητημένος "πολλαπλασιαστής" από μόνος του, δεν είναι πειστικό επιχείρημα. Πειστικό επιχείρημα είναι η αδυναμία είσπραξης εσόδων λόγω της εξάντλησης της φοροδοτικής ικανότητας των γνωστών "υποζυγίων"»

ΑΜΠΕ
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ