2013-02-17 15:00:06
Φωτογραφία για “Μυστικό γάμο” θα κάνει το καλοκαίρι πασίγνωστο και λαμπερό ερωτευμένο ζευγάρι
Εκείνος πολύ επιτυχημένος τραγουδιστής και εκείνη μια από τις πιο λαμπερές και περιζήτητες παρουσιάστριες! Ο έρωτάς τους έγινε γνωστός από την πρώτη στιγμή! Πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Ο ένας στηρίζει τον άλλον στα επαγγελματικά του βήματα!

Μιλώντας πρόσφατα στη Real, η Μαίρη Συνατσάκη είχε δηλώσει πως «για να παντρευτώ, νομίζω πως θα έχω πάρει την απόφαση να κάνω παιδί». Με αυτό τον τρόπο η παρουσιάστρια του Master Chef θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να επισημοποιεί την σχέση της με τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή.

Στο ίδιο «τέμπο» και ο σύντροφός της, ο οποίος πριν από λίγο καιρό δήλωσε ότι αισθάνεται πως είναι μικρός για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. «Ξέρω ότι πολλοί έχουν βιαστεί να μας παντρέψουν με την Μαίρη. Αλλά θεωρώ ότι είμαι μικρός ακόμα. Τώρα έγινα 30 ετών. Παλαιότερα, πριν από τα 20 μου δηλαδή, ήθελα στα 23 με 24 να έχω δύο παιδιά γιατί έτσι ήταν και οι γονείς μου. Ωστόσο θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Αλλά η συμβίωση και ο γάμος είναι πολύ δύσκολα πράγματα, από πάρα πολλές οπτικές γωνίες», υποστήριξε.


Παρ’ όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το φιλικό του περιβάλλον, να προχωρήσει σε γάμο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, φαίνεται πως κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να επιπλώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σπίτι στο οποίο πλέον μένουν μαζί, καθώς πριν από δυο εβδομάδες Μαίρη και Μύρωνας εθεάθησαν σε γνωστή εταιρεία επίπλων στο Περιστέρι να παραγγέλνουν πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά κομμάτια.

Πρόβα νυφικού

«Ξέρω ότι η σχέση του της Μαίρης με τον Μύρωνα πάει από το καλό στο καλύτερο. Έχουν βρει τις ισορροπίες τους και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στη συγκατοίκησή τους. Γνωρίζω επίσης πως παρά τις διαψεύσεις για τον γάμο τους, σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν την σχέση τους ακόμα παραπέρα, με το ενδεχόμενο να ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το καλοκαίρι να είναι πιο πιθανό από ποτέ» λέει άνθρωπος από το στενό φιλικό τους περιβάλλον.

Η Μαίρη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Real έχει έρθει ήδη σε επαφή με γνωστό σχεδιαστή μόδας στην περιοχή του Κολωνακίου προκειμένου να δει και να θαυμάσει κάποιες από τις δημιουργίες του.

Πηγή: entertv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ