2013-02-17 15:30:05
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για κλοπές σε supermarket
Συνελήφθησαν χθες (16-2-2012 ) το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας (άνδρας-γυναίκα), ηλικίας 32 και 18 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δυο ακόμα γυναίκες Αλβανικής καταγωγής οι οποίες αναζητούνται από τις αρχές.

Ειδικότερα οι τέσσερις δράστες μετέβηκαν σε κατάστημα super market στο Αγρίνιο, όπου ο 32χρονος προσποιούμενος τον πελάτη τοποθετούσε στο καλάθι του μεγάλο αριθμό προϊόντων, κυρίως οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία στη συνέχεια παρέδιδε τμηματικά στις τρεις συνεργούς του, οι οποίες αφού τα έκρυβαν εσωτερικά από τα ρούχα τους τα μετέφεραν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο τρόπος δράσης των τεσσάρων ημεδαπών είχε ως συνέπεια να αφαιρέσουν σε μικρό χρονικό διάστημα εικοσιμία φιάλες ουίσκι, ένα άρωμα, έντεκα γυναικείες μάσκαρες και δυο μπουκάλια αναψυκτικών συνολικής αξίας 650 ευρώ.


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ενήργησαν ερευνά τόσο στο όχημα των δραστών όσο και στους συλληφθέντες όπου μεταξύ άλλων βρήκαν και κατέσχεσαν όλα τα προϊόντα που είχαν αφαιρέσει, μια γυναικεία τσάντα και το χρηματικό πόσο των 534 ευρώ

Από την προανάκριση που ακολουθησε προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες μια εβδομάδα πριν (9-2-2013) είχαν διαπράξει με την ιδία μέθοδο κλοπή και σε άλλο super market της περιοχής αφαιρώντας τριάντα τρεις φιάλες ουίσκι συνολικής αξίας 900 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο συνεργών τους συνεχίζονται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Να καταργηθεί το Κύπελλο»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Να καταργηθεί το Κύπελλο»
Εχθρός του καλού
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εχθρός του καλού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ