2013-02-17 15:20:05
Φωτογραφία για ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ!
Δεν χρειάστηκε παρά τρία λεπτά η Άλκηστη Αβραμίδου για να πετύχει τα δύο γκολ που ήθελε στην αναμέτρηση με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου!

Η περιφερειακή του Ολυμπιακού έφθασε τα 376 γκολ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα της, ξεπερνώντας στη λίστα με τις κορυφαίες σκόρερ του ελληνικού πόλο Γυναικών τη Βούλα Κοζομπόλη, η οποία τελείωσε την υπέροχη καριέρα της με 375, και έτσι έφθασε στην πέμπτη θέση στη λίστα.

Η Αβραμίδου έχει συνολικά 378 γκολ και 17 φέτος, βάζει πλώρη για τα 400 φέτος, αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά στο "gavros.gr", «η Έγκερ είναι που με καίει», που σημαίνει ότι οι προημιτελικοί του Champions Cup πόλο Γυναικών κόντρα στην ουγγρική ομάδα, δύο ματς «φωτιά» πράγματι, που θα κρίνουν την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Champions Cup, είναι αυτό που την ενδιαφέρει.

Στις δηλώσεις της δεν βρήκε την ευκαιρία να πει αυτό που πραγματικά ήθελε, ωστόσο αυτό το έκανε μετά, off camera. «Δεν έχουν σημασία τα γκολ. Δεν κάνουν τον καλό παίκτη και το έχω ξεπεράσει. Ίσως όταν ήμουν πιο μικρή να ήθελα να βάλω περισσότερα γκολ», τόνισε η Αβραμίδου, που συμπλήρωσε:


«Πλέον πιστεύω ότι η καλή παίκτρια δεν κρίνεται από τα γκολ που βάζει από αυτά που δημιουργεί. Κρίνεται από την ομαδική ενέργεια, από το πώς βλέπει τη φάση. Και νομίζω ότι τα τέρματα που πρέπει να χαίρεσαι είναι αυτά που σημειώνεις σε ντέρμπι. Στα ματς-φωτιά, τότε που η μπάλα ζυγίζει πολλά κιλά. Αυτά ευχαριστιέσαι πιο πολύ και τότε νομίζω ότι φαίνεται η προσωπικότητα του παίκτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ