2013-02-17 20:58:14
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ που πέτυχε ο ΜασάντοΜετά την ήττα από τη Λεβάντε, ο Ολυμπιακός έφτασε με άνεση στο 2-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Στα Πηγάδια, λοιπόν, ο Μίτσελ έκανε αλλαγές και δοκίμασε σε θέση αριστερού μπακ -χαφ τον Λυκογιάννη. Ο πιτσιρικάς δεν τα πήγε άσχημα και είχε συμμετοχή στη δημιουργία ευκαιριών. Η νίκη για τον Ολυμπιακό ήρθε με εύκολο τρόπο και θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο, αν ο Βλαχοδήμος παρουσιαζόταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Το 0-1 έγινε στο 29' με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Μασάντο.

Στο 61' ο Λυκογιάννης άνοιξε στον Βλαχοδήμο, αλλά ο Λοντίγκιν βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ. Ξανά ο Βλαχοδήμος βγήκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ της Ξάνθης στο 66', αλλά το πλασέ του πήγε πάνω στον αντίπαλο και χάθηκε η ευκαιρία.

Τελικά, στο 68' ο Τζιμπούρ με σουτ από κοντά πέτυχε το 0-2.

Διαιτητής: Παππάς.

Κίτρινες: Ντάνι, Μάνταλος, Γκρέκο, Παπάζογλου.

Skoda Ξάνθη: Λοντίγκιν, Γούτας, Πάιτο(46' Μπαξεβανίδης), Βάλλας, Σμιθ(72' Ράνος), Μάνταλος,Μαρίν, Ονουάτσι, Ντάνι(57' Μαρσελίνιο), Μπέρτος, Φλίσκας.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Λυκογιάννης, Σιόβας, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο(62' Γκρέκο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος(79' Ιμπαγάσα), Τζιμπούρ(83' Μήτρογλου).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO  ΕΔΩ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ