2024-05-30 15:22:13
Φωτογραφία για Ξάνθη: Σύσκεψη για την σιδηροδρομική σύνδεση παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα
Ο κ. Σταϊκούρας βρέθηκε χθες και προήδρευσε και στην Ξάνθη, σε σύσκεψη με θέμα την σιδηροδρομική σύνδεση της ΠΑΜΘ. συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη.

Σύνταξη: Αμαλία Γαρυφαλλίδου

ertnews.gr

Στη σύσκεψη παρόντος και του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη συζητήθηκε εκτενώς το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης τόσο με εμπορευματικές όσο και με επιβατικές αμαξοστοιχίες και το οποίο θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρόνο.

Επιπλέον συζητήθηκε η σύνδεση Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο και η ηλεκτροκίνηση, για τα οποία έχει δοθεί «πράσινο φως» και αναμένεται η χρηματοδότησή του, καθώς και η σύνδεση Τοξότες – Λιμάνι Φίλππος Β’ στην Καβάλα η οποία επίσης έχει δρομολογηθεί ως έργο.

Σήμερα από τις 8 το πρωΐ ο κ. Σταϊκούρας επισκέπτεται την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ξάνθης, ενώ μετά ο κ. Σταΐκούρας θα αναχωρήσει για το Κάτω Νευροκόπι Δράμας.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ